Lucruri de făcut în timp ce ești singur(ă)(single)
Autor: Adăugat de Traian Hrelescu  |  Album: Creștin Adevărat  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de statornicul in 18/01/2014
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot

 

Lucruri de făcut în timp ce ești singur(ă)(single)

 

A fi singur(ă)(single) nu e o boală,  este o oportunitate pentru tine în a crește, învăța și experimenta viața într-un mod în care nu vei mai putea atunci cand te vei căsători.

Lucruri pe care le poți face când ești singur(ă):

1. Fi tare în credință

Clădește-ți credința pe o fundație care nu poate fi dărâmată, indiferent de situațiile care le confrunți. Acest lucru nu îți va aduce pace doar în perioada în care ești singur(ă), ci te va ajuta în călătoria descoperirii persoanei alături de care îți vei petrece tot restul vieții. Nu îți schimba convingerile în funcție de persoana pe care încerci să o impresionezi. Această tactică se va întoarce mereu cu o suferință îndelungată.

2. Fundamentează-ți propria identitate

Trebuie să știi cine ești înainte de a explica altcuiva acest lucru. Fi încrezător în scopul tău, în trupul tău, în identitatea ta și în alegerile tale. Relațiile nu îți repară problemele de identitate, dar pot fi adăugate ca bonus la cine ești ca persoană.

3. Concentrează-te pe școală sau începutul unei cariere.

Acum ai foarte mult timp la dispoziție. În loc să te bălăcești în singurătate, FĂ CEVA PENTRU TINE! Pășește afară din casă și ia maturitatea de coarne. Începe să-ți construiești viitorul în loc să visezi la acesta!

4. Învață să fi independent(ă) până va fi nevoie de altceva

Nu e nimic rău în a aspira să fi casnică sau un tată care lucrează de acasă. Dar, din moment ce aceste oportunități nu intră în discuție acum, trebuie să te asiguri că faci tot ce poți pentru a funriza necesarul pentru tine, pentru viitoarea familie și viitoarele aspirații. Nu trăi de pe o zi pe alta! Planifică-ți viitorul și privește la oportunitățile ce îți stau în față. Ești dator să te maturizezi în toate lucrurile. 

5. Încetează să te mai întălnești cu persoanele care știi că nu sunt potrivite pentru tine

Când ești singur, stai departe de ieșirile fără rațiune. Dacă știi că nu sunt genul tău, nu oferi timpul tău prețios. Tot ce vei face va fi să rănești și eventual să îți rănești propria inimă. Încetează în a te mai întâlni cu persoane nepotrivite, ci concentrează-te în a deveni persoana potrivită. 

 

Multă pace tuturor.
Adăugat în 18/01/2014 de statornicul
Sfaturi utile și înțelepte! Ferice de cei ce iau seama la ele.
Adăugat în 18/01/2014 de Ioanhapca
Statistici
  • Vizualizări: 1016
  • Favorită: 1
  • Comentarii: 2
Opțiuni