Cineva ... acolo sus, mă iubeşte
Autor: Nelu Martian  |  Album: fara album  |  Tematica: An nou
Resursa adaugata de nelumartian in 31/12/2013
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 4 voturi
Cineva ... acolo sus, mă iubeşte

Este cea mai mare bucurie pe care o poate avea cineva ştiind ca este iubit, şi nu de oricine ci de Cel care într-o zi ca acestea S-a nascut pe pământ, dintr-o fecioară Mat.1:18b, S-a înalţat la ceruri şi de acolo priveşte la noi cu dragoste şi ne spune... vă iubesc.

Şi eu, şi tu, ne numărăm printre cei iubiţi de El dar iubirea este reversibilă adică şi noi la rândul nostru trebuie să iubim pe cel ce ne iubeşte.
Drag prieten, haide să gândim bine ce facem în aceste zile considerate sărbători, pe cine sărbătorim, pe cine vestim, de cine şi de ce ne bucurăm, de Cel ce S-a născut pentru noi, a trait pentru noi, S-a jertfit pentru noi, a făcut minuni pentru noi, S-a înaltat la Tatăl ca să ne pregatească un loc la masă cu El pentru că ne iubeşte adică pe Isus Cristos, sau pe cel din inchipuirea noastră naivă….. moş crăciun…. despre care pretindem că ne aduce daruri, fericire şi bucurie?

Avem bunătăţi pe masă din belşug, avem bucurie în casă din belşug , avem daruri în casă din belşug dar toate acestea nu le aduce moşul ci VEŞNICUL FIU DE DUMNEZEU, ISUS CRISTOS, numai El poate da pace, fericire, dragoste, bunătăţi pe masa, sănătate căci pentru aceasta s-a nascut pentru fericirea şi mantuirea noastră. Se cuvine să strigăm cu toţi în cor ……. TRĂIASCĂ DOMNUL!

Dragul meu, oricine ai fi, într-o zi ca aceasta, gândeşte-te la Cel care te iubeşte şi mă iubeşte, căci de la El sunt toate care le avem pe masă şi în casă de sărbători. S-a născut şi pentru tine indiferent că eşti creştin sau ateu, dacă crezi sau nu, într-o zi ca acestea S-a născut  Mesia Fiu de Dumnezeu.

Merită să-L sărbătorim pe El să-L cinstim pe El, căci este Fiu de Împărat, S-a născut, a crescut, a trăit ca noi şi ne ştie mai bine decât ne ştim noi înşine. Sunt sărbători sfinte şi haideţi ca împreună să ne sfinţim şi noi mai mult, bucurându-ne alături de Dumnezeu. Sfințenia să fie podoaba casei tale cititorule!

Vă sfătuiesc pe toţi indiferent de confesiune, că eşti creştin sau ateu, bogat sau sărac, bărbat, femeie sau copil, să nu ne înşelăm amarnic cu un moş crăciun creat de om, ci să aveţi: Sărbători fericite ,alături de Dumnezeu…. care de sus ne iubeşte, bucurie sfântă, fericire nemărginită, mult har și pace de la Cel care ne iubește

. Un An Nou cu prosperitate atât pe plan material, cât şi spiritual de la Cel care S-a născut  pentru mine și pentru tine: Isus Cristos Mesia!       

 LA MULŢI ANI BINECUVÂNTAȚI !

Nelu Martian
Minunat mesaj, răspândește Lumina sfântă, slavă Domnului, „Trăiască Domnul”.Domnul să te binecuvânteze, frate Nelu.
Adăugat în 01/01/2014 de ana_haz51
...Minciuna sta cu regele la masa..
in fiecare an, alte generatii sunt mintite caci ''vineMosu'!''Sincer daca s-ar fi raspindit asa de repede si stabil Vestea Nasterii Mintuitorului, cu siguranta, romanii si Romania aveau alta sansa.
Multumim de eseu, fiti binecuvintat ! La multi ani !
Adăugat în 01/01/2014 de sanda_tulics
Statistici
  • Vizualizări: 2772
  • Export PDF: 1
  • Comentarii: 2
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni