Niciodata nu renunt la scopul pentru care traiesc
Autor: Narcisa P.  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Adaugata in 25/07/2008
    12345678910 9.67/10 X
Media 9.67 din 3 voturi
Niciodata nu renunt la scopul pentru care traiesc

Sa renunt atat de usor? Niciodata!! nu imi voi ingadui sa las deoparte bucuria si dragostea ce mi-a pus-o Dumnezeu pentru alte lucruri prea marunte, care imi mananca timpul.Niciodata nu imi voi permite sa privesc in adancul atat de intunecat pe care lumea aceasta il ofera.Nu!! E doar o capcana care atrage pentru moment.scopul meu de a trai este cu totul diferit, gandul meu gandeste si reflecta gandurile lui Dumnezeu.Stiu ca lumea sau vechii prieteni ma afiseaza ca fiind un fanatic, insa nu e mai dulce viata traita alaturi de Creatorul meu, decat ceea ce pare doar o placere,dar totusi este doar de moment?

Da, inima mea este fericita si increzatoare mereu in promisiunile lui Dumnezeu care niciodata nu se sfarsesc!!! Pentru aceasta eu ma voi ridica din nou pe picioarele mele , nu ma voi lasa niciodata invins !!!

Voi cauta sa ofer intotdeauna bucurie celor ce ma iubesc si cu atat mai mult celor ce nu ma iubesc. Voi fi un sprijin pentru cei fara adapost, pentru cei care imi intind o mana.Voi cauta intotdeauna pacea atunci cand in jurul meu va fi cearta, ma voi indeparta de imprejurari care nu-I aduc cinste lui Dumnezeu!!

Dragoste, iubire, afectiune, si tot ce este mai bun voi imparti mereu, oriunde as fi, pentru ca numai in felul acesta voi fi cu adevarat fericit.

 

AVEM UN DUMNEZEU MINUNAT
Avem in ceruri un Dumnezeu MINUNAT care ne iubeste,ne poarta de grija si este cu noi la fiecare pas.Merita sa traim pentru Dumnezeu
Adăugat în 26/07/2008
multe binecuvantari
Ce bineca te mai vede lumea, esti tot mai frumoasa si credincioasa, ramai intotdeauna tanara,pace si ne mai auzim noi.
Adăugat în 26/07/2008
A trecut un timp
A trecut o vreme atat de lunga, draga prietena, de cand nu te-am vazut....cadeau frunzele uscate atatea zile la rand si imi aminteam de tine, de vremurile cand ieseam seara pe la ora 7 in apropierea parcului din Wood Green,si mancam o inghetata, povestind de amintiri , unde esti? daca ai sti, ce dor imi e de tine....nu te-am mai vazut de atunci, e vreme lunga, si atat de mult imi doresc sa te revad din nou!! Tu mi-ai fost cea mai buna prietena si nu voi mai avea niciodata o prietena mai apropiata.Vreau sa te gasesc, si stiu ca intr-o zi vei veni inapoi in Londra, chiar daca sperantele imi sunt limitate.....Mereu te port in rugaciune si te iubesc ca pe sora mea ,te astept,Geani
Adăugat în 28/07/2008
salut
da, impresionant, toata lumea te iubeste, dar cel mai mult,Dumnezeu
Adăugat în 29/07/2008
...
Si muntii care se-nalta spre cer nu sunt atat de minunat si de falnici precum maretia lui Dumnezeu care lucreaza prin fiinta ta.Si nici soarele nu straluceste atat de tare precum frumusetea din ochii tai.Inima ta este asemenea unui cantec de vioara care incalzeste totul, orice suflet ingrijorat, orice inima amarata, orice batran si orice tanar, orice copil, si orice vaduva.Nici verdele frunzelor de primavra nu este mai colorat decat zambetul tau, nici florile nu miros mai frumos decat parfumul tau, nici greierii nu canta noaptea, mai frumos decat glasul tau, nici vantul nu adie lai placut decat felul tau de a vorbi oamenilor, despre Dumnezeu.
Adăugat în 31/07/2008
...
De ce trebuie atata suferinta si durere pentru a fi dedicat lui Dumnezeu? De ce trebuie sa doara rana care este provocata de altii, cand esti gata sa te daruiesti cu totul pentru lucrarea Lui? de ce? de ce inima este mereu franta, si parca dezamagirea aduce cu ea un pret atat de scump? De ce nimic pe lumea aceasta nu este asa cum ar trebui sa fie?De ce? De ce , atunci cand vreau cu tot sufletul sa iubesc, iubirea mea este rasplatita cu rau? De ce mi se zdrobeste dorinta de a oferi tot ce e mai bun? Oare cum voi gasi un raspuns pentru toate aceste intrebari?
Adăugat în 01/08/2008
as incerca un raspuns pentru Narcisa
Draga Narcisa de multe ori Isus refuza sa raspunda la ,,de ce"-ul suferintei,pentru ca nu aceasta este cea mai importanta problema.Problema cea mai importanta este atitudinea noastra fata de suferinta si mesajul pe care-l gasim in ea.,,De ce eu"este o intrebare zadarnica pt. ca in final nu rezolva nimic.Numai cand ne dam seama ca aceasta intrebare este neadecvata vom fi in stare sa punem intrebarea corecta.Intrebarea CORECTA,cea pusa de Hristos Insusi este ,,ce sa fac acum?"Aceasta intrbare transforma privelistea deprimanta a unei suferinte absurde,conferindu-i o perspectiva noua si valoarea unei parti constitutive a planului grandios al unui Dumnezeu maret.Sa gandesti intotdeauna pozitiv si sa nu uiti ca dupa ploaie iese si soarele si uneoari impreuna cu el si curcubeul!!!!!!!!!!!!Domnul sa te mangaie si sa iti dea biruinta si izbavire!!!!!!!!:):-*
Adăugat în 01/08/2008
Ce ai fost odata, nu vei maifi, pentru ca Dumnezeu te vrea altfel. Te vrea mai sincera, mai devotata, mai intelegatoare si mai corecta. Fii tare, si invingatoare.
Adăugat în 11/05/2018 de narcisa_menegazzi
Pentru penultimul comment..Nu ma intereseaza lumea ce crede, si cum sunt in ochii lor, pentru mine conteaza doar sa plac Domnului.
Adăugat în 11/05/2018 de narcisa_menegazzi
Statistici
  • Vizualizări: 2600
  • Export PDF: 1
  • Favorită: 1
  • Comentarii: 9
Opțiuni