Niciodata nu renunt la scopul pentru care traiesc
Autor: Narcisa P.
Album: fara album
Categorie: Diverse

Sa renunt atat de usor? Niciodata!! nu imi voi ingadui sa las deoparte bucuria si dragostea ce mi-a pus-o Dumnezeu pentru alte lucruri prea marunte, care imi mananca timpul.Niciodata nu imi voi permite sa privesc in adancul atat de intunecat pe care lumea aceasta il ofera.Nu!! E doar o capcana care atrage pentru moment.scopul meu de a trai este cu totul diferit, gandul meu gandeste si reflecta gandurile lui Dumnezeu.Stiu ca lumea sau vechii prieteni ma afiseaza ca fiind un fanatic, insa nu e mai dulce viata traita alaturi de Creatorul meu, decat ceea ce pare doar o placere,dar totusi este doar de moment?

Da, inima mea este fericita si increzatoare mereu in promisiunile lui Dumnezeu care niciodata nu se sfarsesc!!! Pentru aceasta eu ma voi ridica din nou pe picioarele mele , nu ma voi lasa niciodata invins !!!

Voi cauta sa ofer intotdeauna bucurie celor ce ma iubesc si cu atat mai mult celor ce nu ma iubesc. Voi fi un sprijin pentru cei fara adapost, pentru cei care imi intind o mana.Voi cauta intotdeauna pacea atunci cand in jurul meu va fi cearta, ma voi indeparta de imprejurari care nu-I aduc cinste lui Dumnezeu!!

Dragoste, iubire, afectiune, si tot ce este mai bun voi imparti mereu, oriunde as fi, pentru ca numai in felul acesta voi fi cu adevarat fericit.

 

Preluat de la adresa: https://www.resursecrestine.ro/eseuri/11398/niciodata-nu-renunt-la-scopul-pentru-care-traiesc