Femeie, tu eşti un dar
Autor: Narcisa P.  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de nancy in 12/02/2011
    12345678910 9.25/10 X
Media 9.25 din 4 voturi
Femeie, tu eşti un dar

      Tu traiesti intr-o lume, adesea trista, dar tu ramai vesela,ca sa fii un suras , o raza de speranta pentru cel ingrijorat...Tu ai fost creata sa oferi siguranta care vine din Dumnezeu.. Tu esti o fiinta minunata prin frumusetea ta, daruita cu totul, slujirii din sinceritate,nu naiva, nu tematoare de imprejurari, ci luptatoare impreuna cu ai tai...

Tu esti aleasa de Creator sa devii sursa unei bucurii neprefacute..

Tu, femeie, esti cel mai frumos dar pregatit si daruit sotului tau, familiei tale, copiilor tai, iar daca esti deseori singura, singuratatea ta este drumul spre implinire, un drum mai greu, dar un drum sigur  pe care mergi doar pentru o vreme.

Nu uita de ceasurile in care atatea lacrimi ti-au udat ochii, fiindca El te-a admirat si s-a minunat de sinceritatea inimii tale deaceea negresit iti va raspunde , cu binecuvantari la care nici nu ai visat vreodata

.....

 Nu privi spre alte femei care ar parea doar in aparenta mai sofisticate, ori mai frumoase... aceasta e doar o cursa spre dezamagire...Frumusetea ta e a ta, caci este a nimanui, este unica, la fel ca si farmecul tau, acel duh bland si linistit care reiese din bunatatea lui Dumnezeu in fiecare dimineata, si ramane pana seara tarziu..

T, femeie, esti ingerul creat pentru Adam... ca sa-l iubesti cu toata fiinta ta, la momentul potrivit, ci nu mai repede sau prea tarziu...

Tie iti va rasari binecuvantarea in cel mai potrivit ceas hotarat de Dumnezeu care stie de ce ai fost creata astfel...

Zambetul tau este lumina celor sarmani, acelor singuri, care nu inteleg viata in sensul ei frumos asa cum ai inteles-o tu, deci, fii un izvor de binecuvantare, un cos plin cu roade pentru cei care caura alinare...

Dumnezeu , prin fiinta ta va lucra minunat,sau poate chiar acum, El se revarsa prin inima ta, ca sa devii asemenea Lui pentru implinirea Planului Sau maret, desavarsit..

Esti o candela mereu aprinsa care nu se stinge, esti o frumusete unica, si neinteleasa in totalitate de cei care nu pot sa aprecieze, ....esti deosebita pentru faptul ca existi..

Atunci cand esti singura, ocupata cu treburile de zi cu zi, cand munca ta parca  in zadar ca o rutina te oboseste, totusi, ridica-te iar, aminteste-ti cat de mult Rut a fost binecuvantata, desi nu isi inchipuia vreodata..

Cand straduinta ta iti este, poate, rasplatita cu batjocura, cu lacrimi amare, cu durere, sau jignire, din partea celor pe care ii iubesti,ramai in acelas loc, vegherea ta, te va indruma spre un liman de odihna,spre fericire ..

Dragostea ta care e curata, te va linisti in adancul inimii tale, fiindca esti minunata prin faptul ca existi

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 3757
  • Export PDF: 3
  • Favorită: 1
  • Gramatical corect
  • Fără diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni