Portretul femeii ideale
Autor: Andrei T  |  Album: fara album  |  Tematica: Familie
Resursa adaugata de carmelimltd in 08/12/2009
    12345678910 0/10 X

Atunci când mă gândesc la femeia ideală, în primul rând mă întreb: "ideală pentru cine sau pentru ce?" Pentru Domnul, pentru soţ, pentru copii, pentru societate, pentru...??

Nu orice femeie este ideala pentru oricine sau pentru orice. Nu orice femeie este potrivită să fie soţie de pastor, soţie de proroc, soţie de misionar, soţie de parlamentar, soţie de militar ş.a.m.d.

O femeie, precum şi un bărbat, poate fi ideală doar pentru anumite locuri, pentru anumite tipuri de slujiri, pentru un anumit bărbat. În mod normal, orice femeie credincioasă trebuie să-şi dorească să fie femeia ideală pentru partenerul ei.

De asemenea, o femeie credincioasă poate să-şi dorească să fie ideală pentru o anumită slujbă pentru Domnul sau pentru societate. Nu este rău, ci este bun lucrul acesta şi trebuie să se pregătească în direcţia respectivă.

Tu pentru cine crezi ca esti ideala? Ai fi dispusa sa-ti imparti viata cu un misionar? Care poate va trebui sa calatoreasca si-n tari primejdioase, sa fie inchis sau poate chiar omorat pentru Isus. Sa-ti petreci ani asteptandu-l sa se intoarca. 

Cel mai usor este sa ti se para ca esti ideala pt un om de afaceri, un om descurcaret care nu-i prea implicat cu cele spirituale decat in limita "normalului". 

Ai putea fi ideala pt un barbat care-si doreste 7 copii? Dar pt cel care nu-i asa atractiv? Ai putea fi ideala pt cineva cu 10 ani mai tanar decat tine sau cu 18 de ani mai in varsta? Ai putea fi ideala pt cel vaduv ramas cu 7 copii?

Femeia ideala.....pt cine, pt ce?



Foarte interesant:-?:-D
Adăugat în 16/12/2009
Statistici
  • Vizualizări: 3087
  • Export PDF: 1
  • Comentarii: 1
Opțiuni