Zbor...
Autor: Dannyella  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de Dannyella in 21/04/2009
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 2 voturi
Zbor...

...si iarasi sunt aici,  nevazuta de nimeni ,decat de propria-mi  oglinda a durerii mele si de  lacrima ce sta ascunsa intr-un coltisor  intunecat ,care abia asteapta sa iasa la lumina ...

Pana si speranta a fugit ,cautand o inima mai buna ,mai calduroasa ... uitata de oricine ,cautata de nimeni  ,nici macar de un strop de dragoste intr-o privire sau intr-un zambet  al unui  prieten de alta-data ... si cea mai prafuita durere : nu pot sa spun nimanui ,as vrea sa strig cum nu a facut-o nimeni pana acum ,as vrea sa ma ridic mai sus ,mai sus....as vrea sa zbor precum vulturul  spectaculos spre  inaltul cerului sticlos ,dar inima mea e prea franta sa mai ofere singuratatii din jurul ei macar un suspin sau , o soapta ...primeste doar o privire melancolica...

Si privesc in adancul trecutului de-odata ,si imi amintesc zambetul  murdar de prefacatorie , sau fatada bucuriei ,care inauntru nu era altceva decat un cufar prafuit cu perlele tristetii pastrate in el  ... inca imi amintesc acel ieri ,ca si azi ... timpul sta parca in loc,si asa vrea sa fac ceva ,dar de ce nu pot ? ...as vrea sa scap de umbra tacerii ce nu mai dispare din inima mea  , "caci cata vreme am tacut ,mana Domnului apasa asupra mea ..."  atat  ieri ,cat mai ales azi ...

...si cu tot ce sunt ,incerc sa Iti spun Doamne ,ia-mi durerea ,caci nu mai pot ,eu vreau sa zbor mai sus de nori ,plutind deasupra zilelor si noptilor  si sa alerg in bratele Tale de Tata! 

...dar nu reusesc ,si incerc din nou ... ecoul cuvintelor care le-ai pastrat pentru mine si intr-o zi  mi le-ai zis ,se auzea in mine : eu trebuie sa lupt pana cand voi reusi ! ..."Te rog Isus  ,ia-mi  rusinea si pacatul meu ,iarta-mi gresala mea si sterge lacrima suferintei din ochii mei plini de ceata necredintei ,Doamne  ,cand voi putea sa zbor eu nu ma mai intorc de langa Tine , vesnic eu voi sta in prezenta Ta ,sa-Ti cant doar Tie!  Eu as vrea sa zbor ,sa zbor mai sus de nori ,catre Tine Domnul meu ,eu sa vad asa vrea cum tii in palma Ta ,intreg pamantul ce L-ai creat!  "

... si incercand sa prind macar un fluture-al sperantei, sa tin in mana macar o papadie-a fericirii ,sa miros macar un crin al iubirii , Tatal meu imi sopteste : "Te iubesc cu o iubire vesnica !" 

Doamne ,esti iubirea mea si Iti multumesc ca stiu ca ma vei ridica oricat de adanc as fi cazut,vesnic Iti voi canta iubirea! ... Stiu ca intr-o zi voi zbura spre cerul infinit asa cum mi-ai promis ! Stiu ca vei veni in curand ,voi pastra ce am ca nimeni sa nu imi ia cununa !



...frumos!!!
Adăugat în 26/04/2009
place
.asa de frumos......exact cum sunt yo akum.......
Adăugat în 05/05/2009
Super!Putini oameni stiu sa îmbine literatura cu povestea sufletului efemer...
Adăugat în 08/05/2009
e foarte frumos.sa mai scrii...
Adăugat în 08/11/2009
Minunat...nu mai gasesc cuvinte...
Adăugat în 17/01/2010
Statistici
  • Vizualizări: 2858
  • Export PDF: 1
  • Recomandări email: 2
  • Favorită: 2
  • Comentarii: 5
  • Fără diacritice
Opțiuni
Romani 8:11 Şi dacă Duhul Celui ce a înviat pe Isus dintre cei morţi locuieşte în voi, Cel ce a înviat pe Hristos Isus din morţi va învia şi trupurile voastre muritoare din pricina Duhului Său, care locuieşte în voi.