Eroina din Africa
Autor: Anonim  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de Raysa in 16/01/2008
    12345678910 0/10 X
Eroina din Africa

Eroina din Africa”este al doilea caz de iertare neobişnuită, supranaturală! Un misionar englez, predicând sălbaticilor din triburile Africii, a fost omorât de aceştia cu cruzime!

 

Imediat soţia lui i-a luat locul în misiune! Canibalii au tăbărât pe ea, ca şi pe soţul ei, dar femeia, cu credinţă şi cu mult tact, a început să le explice că bărbatul ei nu le-a vrut nici un rău şi că, dimpotrivă, le-a adus multe daruri, printre care cel mai mare dar, darul mântuirii. Auzind ei că există un iad şi că vor merge acolo pentru că au omorât un om, dar că pot fi absoviţi de pedeapsă dacă ii cer iertare bunului Dumnezeu, încet, încet s-au lăsat convinşi, Duhul Domnului a inceput să-i umbrească şi în scrut timp mulţi dintre ei au devenit devotaţi slujitori ai Domnului Isus!

 

Dar momentul culminant al acestei drame şi tragedii a fost când soţia s-a împărtăşit din trupul şi sângele Domnului, cu criminalii (pocăiţi acum), care l-au omorât pe soţul ei!!!

O asemenea realizare spirituală nu o pot face decât acei care sunt urmaşi ai Celui care a zis cuvintele celebre şi nemuritoare: ”Tată, iartă-i că nu ştiu ce fac!” Glorie veşnică să-i fie!

F.f.ffffffffff frumos acest eseu, sa ne ajute D-zeu sa facem si noi la fel sa rasplatim cu bunatate pe cei ca re ne fac rau,oricum lucrul cesta nu poti sa-l faci decit daca ii apartii intru totul totului tot lui Isus. D-l Isus sa va binecuvinteze pe toti vizitatorii acestui site.Amin............
Adăugat în 17/01/2008
foarte fain...intr-adevar ceva din care poti sa inveti...
Adăugat în 18/01/2008
Eroina prin iubire
adevarata dragoste care izvoraste din Dumnezeu este aceea care poate iubii si pe cei mai crunti dusmani, daruind iubire in loc de ura, iertare in loc de razbunare si acceptare in loc de respingere; o astfel de atitudine va schimba macazul multor vieti spre Imparatia Luminii...O VIATA PLINA DE IUBIREA LUI HRISTOS ESTE O ADEVARATA TORTA IN BEZNA ACESTEI LUMI!
Adăugat în 26/01/2008
wow...ce usor e sa zici ca ai fi capabil sa-ti dai viata pentru Dumnezeu, dar cred ca mai greu decat asta este sa iubesti si sa ierti atunci cand ai avea motive sa urasti de fapt..asta inseamna a-ti da viata pentru Dumnezeu, nu a muri, scapandu-te de lupta de pe pamant. sper ca n-am fost inteleasa gresit:)
Adăugat în 29/07/2008
foarte frumos lucreaza dumnezeul nostu dar depinde si de noi kt ne lasam prelucrati...
Adăugat în 09/01/2009
a fost
a fost sdevarat sau este un eseu?
Adăugat în 12/08/2009
Statistici
  • Vizualizări: 2314
  • Export PDF: 4
  • Comentarii: 6
Opțiuni