Eroina din Africa
Autor: Anonim
Album: fara album
Categorie: Diverse

Eroina din Africa”este al doilea caz de iertare neobişnuită, supranaturală! Un misionar englez, predicând sălbaticilor din triburile Africii, a fost omorât de aceştia cu cruzime!

 

Imediat soţia lui i-a luat locul în misiune! Canibalii au tăbărât pe ea, ca şi pe soţul ei, dar femeia, cu credinţă şi cu mult tact, a început să le explice că bărbatul ei nu le-a vrut nici un rău şi că, dimpotrivă, le-a adus multe daruri, printre care cel mai mare dar, darul mântuirii. Auzind ei că există un iad şi că vor merge acolo pentru că au omorât un om, dar că pot fi absoviţi de pedeapsă dacă ii cer iertare bunului Dumnezeu, încet, încet s-au lăsat convinşi, Duhul Domnului a inceput să-i umbrească şi în scrut timp mulţi dintre ei au devenit devotaţi slujitori ai Domnului Isus!

 

Dar momentul culminant al acestei drame şi tragedii a fost când soţia s-a împărtăşit din trupul şi sângele Domnului, cu criminalii (pocăiţi acum), care l-au omorât pe soţul ei!!!

O asemenea realizare spirituală nu o pot face decât acei care sunt urmaşi ai Celui care a zis cuvintele celebre şi nemuritoare: ”Tată, iartă-i că nu ştiu ce fac!” Glorie veşnică să-i fie!

Preluat de la adresa: https://www.resursecrestine.ro/eseuri/11196/eroina-din-africa