Este loc pentru homosexuali în biserica locală?
Autor: Contra Curentului  |  Album: Contra Curentului  |  Tematica: Homosexualitate
Resursa adaugata de victor_802006 in 05/12/2007
    12345678910 0/10 X
Sursa originală: www.contracurentului.com
Este loc pentru homosexuali în biserica locală?

de Mike Goeke

Ar trebui să fie loc pentru orice păcătos în biserica locală. Isus a venit nu pentru cei sănătoşi, ci pentru cei bolnavi. A limita Biserica numai la cei „vindecaţi” înseamnă a nu înţelege esenţa Evangheliei. Totuşi, biserica locală nu poate tolera comportamentul păcătos intenţionat, consecvent, indiferent ce formă ar lua el. Multe variante ale stilului de viaţă pot împiedica abilitatea cuiva de a sluji în biserica locală. Un homosexual activ sexual păcătuieşte în acelaşi fel ca un heterosexual necăsătorit, activ sexual. Un homosexual activ sexual trebuie confruntat biblic cu privire la păcatul său, aşa cum ar trebui să fie confruntat oricine dă curs, în mod activ, unor activităţi păcătoase.

Biserica trebuie să protejeze turma. Cu toate acestea, este rară situaţia în care este necesară îndepărtarea cuiva de la închinarea comună. Biserica nu este chemată să cureţe lumea credincioşilor, ci să facă ucenici, indiferent cât s-ar murdări!

Este important să amintim că dorinţele şi sentimentele homosexuale nu înseamnă că cineva este „homosexual”. Dorinţele homosexuale pot conduce pe cineva la acceptarea identităţii homosexuale, dar fiecare creştin este mai întâi şi mai întâi un copil al lui Dumnezeu. Cineva care se luptă cu dorinţe homosexuale nedorite nu este homosexual. Cineva care a practicat homosexualitatea în trecut nu este, pur şi simplu, homosexual din cauza luptelor din trecut. Ispita nu este păcat şi nu ar trebui să fie tratată ca atare. Dacă Biserica ia fiecare om aşa cum îl găseşte şi menţine pentru fiecare creştin acelaşi standard, nu ar trebui să aibă probleme în a găsi loc pentru cineva în biserica locală!

[Mike Goeke, Is there a place for the homosexual in the local church? Copyright © Mike Goeke. Tradus şi publicat cu permisiune. ]

homosexualitate
Fratilor vrea sa va fac cunoscut ceea ce se intimpla in bisericile baptiste italiene. Majoritatea au fost de acord de a accepta homosexualii in biserici.Nu numai ca acestia nu si-au recunoscut pacatul, dar nici nu este vorba pentru ei de marturisire sau de incercare pentru a schimba ceva. Multi dintre ei au luat in primire slujba in casa Domnului,servesc cina, sunt diaconi si se propun chiar pentru pastorat. Mai mult decit atit ultima: vor oficierea casatoriei in biserica (Intre ei normal). Vedeti dar unde duce liberalismul. acesti oameni sunt plini de ingimfare , considera homosexualitatea o relatie normala, sunt orgoliosi de starea lor, obraznici si lingusitori fata de toti cei ce le aproba starea. Nu te poti apropia de ei pentru ai convinge, resping in totalitate Cuvintul luind in deridere versetele ce se refera la situatia lor considerindule ca si lucruri vechi, depasite. Cei putini ramasi prin bisericile baptiste care sunt contrarii sunt izolati, acuzati cum homofobi care traiesc inca sub Lege, dispretuiti si invinuiti ca n-au dragoste. Deci neacceptind nici un confront ei se justifica doar cu versetele referitoare la marea dragoste a lui Isus care le permite si loro sa intre in imparatia cerului asa cum sunt fara nici o schimbare.
Putinii crestini carora li s-a luat dreptul la replica, sufera cumplit.Ceea ce va spun sunt fapte care s-au petrecut cu repeziciune in ultimii doi ani. Astazi bisericile sunt adormite se complac in aceasta situatie chiar fiind mindre ca au acceptat homosexualii si chiar le-au dat un loc de cinste printre crestini, ei continuindu-si viata de dinainte fara rusine, chiar mindrindu-se prin blogurile pe internet afisind imagini dezgustatoare ale perechilor homosexuale.Unii dintre ei sunt diaconi in biserici va inchipuiti.
Rugati-va pentru crestinii ramasi pe de laturi, caci sunt putini si adevarul nu mai conteaza. De fapt ei proclama libertatea lor ca un semn divin spunind ca peste tot va fi asa doar sa lucreze Dumnezeu la inima celor ce se impotrivesc.Pentru noi sfirsitul e cit se poate de aproape, destrabalarea a intrat in biserici, se da pe fata fara rusine, frati pervertiti chiar si afemeiati care te insulta in modul cel mai josnic, pastori care se ocupa cu nimicuri si cu lucruri mincinoase ne predica despre manifestatiile pentru drepturile gay, multi dintre ei neavind nici cea mai mica rusine dind pe fata in facebook cine sunt de fapt(ultima: pornografia si ghicirea ma refer la quiz de ex: oroscopul, tarocul etc...asta o fac in timpul liber ).
Sa fereasca Dumnezeu Romania , bisericile crestine romanesti sa nu apuce pe calea occidentului- de fapt acestea sunt rezultatele unor asazisi misionari americani, efecte devastatoare care grabesc sfirsitul.
Adăugat în 05/11/2009
Statistici
  • Vizualizări: 1755
  • Export PDF: 3
  • Comentarii: 1
Opțiuni