Pot homosexualii să se schimbe cu adevărat şi să devină normali?
Autor: Contra Curentului  |  Album: Contra Curentului  |  Tematica: Homosexualitate
Resursa adaugata de victor_802006 in 05/12/2007
    12345678910 0/10 X
Sursa originală: www.contracurentului.com
Pot homosexualii să se schimbe cu adevărat şi să devină normali?

Abordăm această întrebare înţelegând următoarele.

Homosexualitatea şi lesbianismul nu sunt cu adevărat probleme sexuale. Ele sunt simptome de suprafaţă ale unor probleme emoţionale şi relaţionale mai profunde, de bază, care au nevoie de vindecare şi restaurare. „Rădăcinile” homosexualităţii şi lesbianismului sunt în principal probleme emoţionale şi centrale precum: respingerea, invidia, singurătatea, teama, lipsa de iertare, percepţiile greşite, sentimentul inadecvării, ruşinea şi dezamăgirea. Ele reprezintă, în cele din urmă, o căutare a dragostei, acceptării şi susţinerii; o căutare de a împlini nevoi legitime într-un mod nepermis.

Înţelegând acestea, credem că oamenii se pot vindeca şi că schimbarea sănătoasă este parte a vindecării. Homosexualii se pot schimba atunci când îi înnoieşte lucrarea transformatoare a lui Isus Cristos prin Duhul Sfânt. Dar transformarea nu este de la homosexualitate la heterosexualitate. Aceasta ar însemna schimbarea unei lupte cu o altă luptă, iar Dumnezeu nu doreşte aceasta. Transformarea înseamnă vindecarea rănilor datorită cărora am reacţionat în moduri păcătoase, astfel încât sfinţenia lui Dumnezeu să devină parte a ceea ce suntem. Ca rezultat al transformării, oamenii sunt eliberaţi din robie, pentru a găsi sfinţenia. Dumnezeu vrea ca toţi să fie sfinţi, deoarece El este sfânt. Schimbarea ar putea să însemne că cel în cauză este atras de persoanele de sex opus într-un mod sănătos. Totuşi, mai important este că el va fi sănătos şi evlavios în toate relaţiile.

[Can people really change from homosexuality and become straight? Copyright © CrossOver Ministries, Inc. Tradus şi publicat cu permisiune. ]

Gresesti si tu si artcolul tau preluat de pa situl acela.
O persoana Gay nu se poate schimba!
Adăugat în 04/08/2008
Statistici
  • Vizualizări: 1586
  • Export PDF: 2
  • Comentarii: 1
Opțiuni