Viata...
Autor: Anonim  |  Album: fara album  |  Tematica: Meditatii
Adaugata in 17/11/2007
    12345678910 0/10 X
Viata aceasta este...asa cum alegem sa fie, este transformata sau nu-asta depinde de libertatea pe care I-o dam lui Dumnezeu sa lucreze in viata noastra.
Este atat de minunat sa cunosti adevarata Viata, este atat de minunat sa te poti baza pe un brat puternic, e atat de minunat sa stii ca exista Cineva care plange atunci cand suferi, se bucura atunci cand esti fericit, sa-L doara atunci cand te-ai lovit...viata poate fi minunata atat timp cat accepti pe acel Cineva sa te iubeasca, sa te ajute, sa te ocroteasca.
Un sentiment placut te cuprinde sa stii ca poti alege-dar ce alegi sa fii? Iarba batuta de vanturi sau ca stejarul puternic in orice vreme;poti fi un om indiferent sau unul care doreste sa afle si sa guste din bunatatea Domnului.


e destul de dragut...:)
Foarte interesant cum ai abordat subiectul, ai talent, asa ca nu-l irosi, ci pune-l in slujba Domnului.
it's very beautiful!!! imi place foarte mult, mai ales simplitatea:)
cred ca e un eseu foarte reusit dupa parerea mea..sper sa continui tot asa si Cel ce vede totul te va rasplati....DOMNUL sa te binecuvinteze
este captivant cea ce ai scris...cred ca le va trezi si altora acest sentiment...pacea sa fie cu tine
Ai talent nu gluma... Keep up the good work ;)

Viata...
Viata e mai mult decat putem noi s-o descriem sau chiar...mai mult decat putem noi s-o traim la adevarate ei standarde. De cele mai multe ori ea este o VALOARE...recunoscuta dar ...nepretuita. Parerea mea e ca ea trebuie sa fie acel cadru potivit in care adevarata VIATA care este Isus sa isi poata deschide aripile si sa poata zbura nestingherit - dincolo de asta, viata e o pierdere de viata. :)
Foate interesant tot ce ai scris in eseu...Domnul sa te binecuvinteze
Statistici
  • Vizualizări: 2237
  • Export PDF: 6
  • Recomandări email: 1
  • Comentarii: 7
Opțiuni