INSELACIUNE ARTISTICA DE LA O ROMANCA
Autor: Catalin Dupu  |  Album: www.lamaxim.4t.com  |  Tematica: Diverse
Adaugata in 12/01/2006
    12345678910 0/10 X


Dupa ce romanul Codul lui DaVinci a fost vandut, criticat, filmat si alte cele, s-a descoperit ca scriitoarea A.M.P. a incercat sa scrie si ea o piesa, Evanghelistii, montata la un teatru, premiata mai ani si criticata acum mai ales de lumea religioasa de la noi si SUA, conform ziarului Gardianul.
Lucrarea are ce are cu Domnul Isus Hristos, prezentat in ipostaze de care imi este rusine sa le descriu aici. Si nici in alta parte. Tocmai pentru ca au de-a face cu imaginea dederiorata a Domnului.
Atat a mai ramas de realizat in Romania, sa ne luam de Fiul lui Dumnezeu?
Dar cum sa faci valva, daca nu scriind despre lucruri la care unii tin? Cum sa nu se vorbeasca despre tine daca te iei de Divinitate?
Vai, ce frumos!!! Mi se face rau.
Am ajuns sa Il cunoastem atat de bine pe Tatal nostru incat Il luam peste picior?
Atunci nu Il cunoasteti! Vai de cel care ia in desert Numele Domnului spune una dintre legi.
Un regizor DD, a declarat ca piesa este o asumare artistica. Da? Deci, prezentarile dezgustatoare la adresa Domnului sunt chestiuni artistice? Atunci, de ce nu crima? O fi tot un act artistic? De aia a ajus lumea unde a ajuns cu asa hal de arta. Sa ma scuze cei acre fac cu adevarat Arta.
O fi de accord mititica scriitoare sa se faca pe seama ei o parodie a parodiilor in care sa nu se mai recunoasca? Poate ca da, sa mai afle lumea despre ea...
O sarmani, sarmani, muritori... O e vai de viata voastra pana la un punct!!!
Uitati-va la voi, la neputintele voastre si apoi apelati la Adevaratul Dumnezeu...
Unde traim?
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1569
Opțiuni