Fiul lui Dumnezeu a vindecat sau a pacalit
Autor: Catalin Dupu  |  Album: www.lamaxim.4t.com  |  Tematica: Diverse
    12345678910 0/10 X

Cam aceasta este tema unui „documentar” vazut pe fuga intr-o miercuri seara. Specialistii in minciuni au aratat ca, de fapt, oamenii vindecati de Domnul Isus au avut parte de ceea ce se numeste efectul Placebo. Da? Ei relateaza trunchiat ca din cauza emotiilor si a lor chestiuni din aceeasi familie, oamenii doar credeau ca au fost vindecati. Cand de fapt ramaneau la fel.
Biblia, cea mai importanta carte de pe Pamant, ne prezinta cu totul si cu totul altceva!
Dar, saracii, ce ar vrea unii sa ne implementeze:
Ideea ca Dumnezeu nu e Dumnezeu.
Dumnezeu nu exista.
Dumnezeu este numai o inchipuire
Tot ce Biblia prezinta ca minune este o ratacire de moment.

Sa ne bazam pe propriile forte, ale omului modern, care si el moarte. Stiati? Rau e de moare vesnic!
Biblia si autoritatea sa primita prin Comunicarea Divina certifica: Acuratetea minunilor Domnului Isus si a ucenicilor Sai.
Fiul lui Dumnezeu si apostolii Sai au aceasta Putere a vindecarii. – S-a mai declarat cineva Fiul lui Dumnezeu? Nu prea.
Puterea lui Dumnezeu nu este un fenomen trecut, pentru ci nici El nu este de domeniul trecutului ci al Infinitului, Iubirii, Iertarii, Impacarii.
Eu cred in El!
Biblia este adevarul lui Dumnezeu
Da,Domnul nostru Isus Hristos ce a vindecat nu a mai recidivat,si au ramas asa pana in vesnicie,ca pe cine El a vindecat l-a si mantuit,pe cine a iertat l-a si urmat,si tot ce a facut cu puterea de la Taltal Ceresc,a ramas in istorie si in viatza vesnica,si noi suntem o creatura din istorie in cartea lui Dumnezeu,si vindecari se fac si azi dar numai in numele Domnului nostru Isus Hristos ca ne-a relatat in Biblie ca si noi totzi cei care credem in El putem face asemenea lucruri chiar si mai mari,eu cred ca am simtzit mana Domnului Isus peste mine si am primit vindecare pe loc si nu a fost o pacaleala ca tot ce a facut pentru mine si nu numai,este pentru intarirea credintzei in El,ca asa cum i-a invatzat si intarit pe ucenicii Lui,tot asa face si azi din flacari slujitori ai Lui,si cred ca Isus Hristos este acelasi ieri, azi si in veci,si il marturisesc ca Domnul meu si Dumnezeul meu ,Amin
Adăugat în 05/05/2008
Statistici
  • Vizualizări: 1668
  • Export PDF: 1
  • Comentarii: 1
Opțiuni