Cum sa fii un adevarat crestin ?
Autor: Anonim  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot
Te-ai întrebat vreodata ce înseamna sa fii mîntuit si cum poti fi un adevarat crestin ?

Aceasta este întrebarea la care trebuie sa raspunda fiecare om, pentru a fi fericit si a gasi siguranta vesniciei.

Poate sunt lucruri în viata ta , care par sa nu mearga bine. Ai încercat multe solutii, pentru a le îndrepta, dar acestea au dat gres. Daca înca nu ai gasit raspunsul pe care îl astepti ; de ce n-ai lua aminte la ceea ce Dumnezeu, ar vrea sa-ti spuna ?

Cuvîntul lui Dumnezeu cuprinde raspunsuri concrete la orice întrebare , iar Domnul Isus ,are solutii si pentru problema cu care te framînti astazi !

Poate ca povara sufletului tau este cauzata de faptul ca :

- Te simti vinovat si nu stii cum sa gasesti eliberare si pace ?
- Ti-ai facut planuri pentru viitor, dar n-ai siguranta ca se vor împlini ?
- Esti singur si ai nevoie de cineva care sa te iubeasca si sa te înteleaga ?
- Cauti fericirea si împlinirea în viata ta , dar nu o poti gasi ?
- Doresti sa stii cum poti sa ajungi mîntuit si cum sa fii un adevarat crestin ?

Raspunsul Bibliei a carei tema centrala este “Dragostea lui Dumnezeu” te include si pe tine. Aceasta dragoste a fost descoperita atunci cînd Isus Hristos, Fiul lui Dumnezeu, a venit în lume într-un chip asemenea noua. El a trait o viata fara de pacat, dar a murit pe cruce pentru pacatul meu si pentru pacatul tau. A fost îngropat, dar a înviat dintre cei morti si este viu în vecii vecilor.

Fiindca Hristos a murit, pacatele tale pot fi iertate. Si pentru ca El a înviat , biruind moartea , tu poti avea viata vesnica. Aceasta este “Vestea Buna” pe care Dumnezeu o descopera prin Evanghelie. Poti avea acest dar al iertarii si siguranta vietii vesnice, numai daca îl primesti pe Hristos în mod personal.
Dumnezeu asteapta acest raspuns de la tine ! Versetele urmatoare arata , care este partea lui Dumnezeu si care este responsabilitatea ta în acest proces :

Dumnezeu te iubeste !

Cel mai cunoscut verset al Bibliei , arata cît de mare este dragostea lui Dumnezeu :
“ atît de mult a iubit Dumnezeu lumea, ca a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El, sa nu piara , ci sa aiba viata vesnica “ Ioan 3:16
În dragostea lui, Dumnezeu vrea sa-ti stearga pacatele si sa-ti dea pace, bucurie si libertte , nu numai pentru viata de aici ci si pentru vesnicie.

Tu esti pacatos !

Poate ca ai auzit pe unii spunînd: “ sunt un om obisnuit, ca toti ceilalti; nimeni nu este perfect ! Biblia arata ca toti oamenii , oricine s-ar pretinde ei a fi , înaintea lui Dumnezeu sunt pacatosi : “caci toti au pacatuit si sunt lipsiti de slava lui Dumnezeu “ Romani 3:23.
Cu totii stim ca am facut lucruri gresite, care ne-au separat de Dumnezeu. Pentru ca El este Sfînt, iar noi nu ! Acest pacat aduce pedeapsa :

Dupa cum un sofer trebuie sa plateasca pentru ca a incalcat legea circulatiei, si omul trebuie sa plateasca pentru pacatul savîrsit: si “plata pacatului este moartea “ Rom.6:23.
Aceasta pedeapsa , daca continui sa pacatuiesti, îti va aduce nu numai moartea fizica ci si despartirea de Dumnezeu si osînda vesnica în iad.


Hristos a platit pentru noi !


Poate crezi ca trebuie sa faci fapte bune, sa mergi la Biserica, sau sa ai o religie , ca sa poti plati pentru vina pacatelor tale! Fiul lui Dumnezeu deja a achitat pretul : “..Dumnezeu îsi arata dragostea fata de noi prin faptulca, pe cînd eram noi înca pacatosi, Hristos a murit pentru noi “. Rom 5:8

Salvarea este prin Har !

Cuvîntul “Har” înseamna “ dar nemeritat”. Acesta arata ca Dumnezeu îti ofera ceea ce nu meriti , sau ceea ce nu poti cîstiga singur , fara sa te coste nimic; numai sa-l accepti prin credinta !“ Caci prin har ati fost mîntuiti, prin credinta. Si aceasta nu vine de la voi ; ci este darul lui Dumnezeu. Nu prin fapte, ca sa nu se laude nimeni “. Efeseni 2:8-9

Trebuie sa hotarasti acum !

Isus Hristos asteapta hotarîrea inimii tale. Primindu-L pe El în inima ta, vei deveni copilul Lui, pentru ca : “..tuturor celor ce L-au primit , adica celor ce cred în Numele Lui, le-a dat dreptul sa se faca copii ai lui Dumnezeu ; nascuti nu din sînge, nici din voia firii lor, nici din voia vreunui om, ci din Dumnezeu” Ioan 1:12-13. Ca si copil a Lui Dumnezeu , ai siguranta mostenirii .

Ai vrea sa-I dai acest raspuns spunînd :

“ Doamne Isuse, recunosc ca sunt pacatos, dar cred ca Tu ma iubesti
si ai murit pentru pacatele mele.Iarta/mi pacatele si da/mi eliberarea Ta. Te invit ca Mîntuitor si Domn al
vietii mele si te rog sa ma ajuti sa te urmez cu credinta pîna la capatul
vietii mele , avînd siguranta iertarii si-a vietii vesnice. “

Daca ai rostit aceasta rugaciune si L-ai invitat pe Domnul Isus în viata ta, poti sa ne anunti,lasînd adresa postala completa, la rubrica : “contact “. Iti vom trimite materiale de studiu, care te vor ajuta sa cresti în credinta.
Daca ai anumite întrebari , le poti adresa în acelasi mod.


As dori materiale necesare ...

Pace,
Sunt crestina - penticostala si-l marturisesc pe domnul tuturor...pe strazi, in troleibuz si oriunde Dzeu imi pregateste acest prilej prin Harul Sau.
Daca puteti as fi incantata sa-mi trimiteti materiale,care sa le pot OFERI acelor ce-L primesc astfel pe Domnul in inima lor.
Daca sunt in format WORD as putea sa le multiplic xerox...daca nu...va rog sa ma contactati la nr de tel. 0743064788 si va voi da adresa.
Va multumesc.Fie ca Domnul sa aleaga!Amin.
Adăugat în 17/11/2008
despre pacat
am 39 ani sint din fam.de pesticostali am fost botezata in apa la 17-18 ani nu stiu daca intradevar am facut acest botez asa cum trebuie sa se faca,ma refer la deschiderea mea fata de Dumnezeu,mi-a placut foarte mult cantarile,si cred ca indepartarea mea fata de Dumnezeu a fost pe nesimntite incet am ajuns mai libertina si nu mai avea retineri la anumite fapte considerand ca nu e pacat,racindu-ma chiar si de Biserica nu citeam cuvantul, nu ma rugam, nu posteam,nu eram in partasie cu fratii si surorile,am ajuns pana sa cred ca nu mai am iertare,referitor la faptele mele urate si pacatoase...vreau sa spun ca in 2008 16 august DUMNEZEU a schimbat viata mea,sa schimbat complect nu mai gasesc vina la cei din jurul meu ci toata vina era la mine personal.imi pare foarte rau de vremea mea pierduta puteam sa fiu de folos celor din jurul meu si eu am ignorat totul.as vrea sa stiu cum priviti marturisirea mea ce as mai putea face sa fiu mai aproape de Dumnezeu imi place sa cant cintarile de Nicolae Moldoveanu versurile lui fr.Traian Dorz,predicile luiIosif Ton si altele asemanatoare,daca se gaseste cineva sa imi de-a vreun indemn sau incurajare astept cu drag raspuns PACE SFINTA va doresc
Adăugat în 21/09/2009
pentru ,,,anonim,,,
nu trebiue sa ne lasam descurajati ,Dumnezeu este cu noi pretutindeni,nu ne lasa cu atat mai putin daca suntem copiii Lui.citeste CUVANTUL si roagate in fiecare zi,nu lasa ca nimic sa te indeparteze de Dumnezeu.si eu ma rog in fiecare zi ca Dumnezeu sa ma intareascsa si sa-mi d-ea putere.DOMNUL SA FIE CU TINE .AMIN.
Adăugat în 22/09/2009
Statistici
  • Vizualizări: 6972
  • Export PDF: 8
  • Favorită: 2
  • Comentarii: 3
  • Diacritice 1
  • floridinmaracineni  fără diacritice

    Diacritice 0 1
Opțiuni