Ești gata să începi?
Autor: Sandi Coștoi  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de resursecrestine in 12/09/2021
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 3 voturi

    Vacanța de vară s-a încheiat. Mâine elevii se întorc la școală, cu emoții, așa cum se întâmplă mereu. Știm, însă, că oricât de mari ar fi emoțiile de început, acestea pălesc atunci când finalul anului școlar anunță premianții. Biblia spune că: „Mai bun este sfârșitul unui lucru decât începutul lui” (Eclesiastul 7:8), iar adevărul acesta îl putem remarca în multe dintre situații, pentru că timpul este cel care probează multe dintre lucrurile pe care le întreprindem, dovedind consecvența ș pasiunea noastră.

    Așadar, aș vrea să mă adresez în mod special părinților. Mi-aș dori ca acest an școlar să fie anul în care renunțăm la a ne compara copiii cu cei care ni se par mai buni, să renunțăm să îi facem ce ne dorim noi să fie, dar să nu treacă nicio zi fără să ne binecuvântăm copiii cât se poate de specific. Să înțelegem că, fie că sunt clasa a XII-a, fie a I-a, ei sunt la începutul vieții și au nevoie de noi. Haideți să îi încurajăm cand fac lucrurile bine, când au inițiativă și când se străduiesc, iar atunci când greșesc, să arătăm har. Acest lucru nu înseamnă absența noastră ca părinți, ci dimpotrivă, necesită multă implicare.

    Poate că până acum ai eșuat în multe lucruri începute pe care nu le-ai dus la final. În cazul copiilor tăi nu ai dreptul să abandonezi. Încearcă în fiecare zi și recunoaște dependența ta de Dumnezeu și în acest aspect. Și nu uita: probabil că nu ai o chemare specială ca misionar sau evanghelist, însă deschide ochii și vezi cât de mult este de lucru în casa ta și la inima copiiilor tăi. Ești gata să începi? Spune-le despre Hristos și mai ales, arată-L! Va veni ziua când vei înțelege de ce este atât de important sfârșitul lucrurilor și îmi doresc ca acest sfârșit să fie de fapt, adevăratul început al Vieții!

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 2501
Opțiuni