Nevoia zilnică de Hristos
Autor: David Wilkerson  |  Album: Diverse  |  Tematica: Trezire
Resursa adaugata de Mada_O in 21/06/2020
    12345678910 7.60/10 X
Media 7.60 din 5 voturi

În toată această națiune, creștini se roagă pentru trezire. Mulți se așteaptă ca Duhul Sfânt să Se reverse asupra comunității lor și să convertească mulțimi în timp ce Dumnezeu aduce păcătoșii în bisericile lor. Ei simt că pentru că au postit și s-au rugat, Dumnezeu va trimite trezire în mod automat. Dar Dumnezeu răspunde: „Nu, nu voi juca acest joc! Trebuie să vă asumați responsabilitatea personală privind mărturia voastră despre Mine. Trebuie să fiți o manifestare strălucitoare a Fiului Meu și să Mă faceți cunoscut familiei, prietenilor, vecinilor și colegilor voștri!”

Mai simplu spus, trezirea începe atunci când cei din jurul tău Îl văd pe Isus în tine. Cum putem străluci pentru a deveni o manifestare a adevărului? Cum poate viața noastră să devină imagini atât de clare ale lui Isus, încât să producem în alții o convingere și o foame de Dumnezeu?

Cheia poate fi găsită în Ezechiel 44. Pe măsură ce Ezechiel privește profetic în vremea din urmă, vede două tipuri de preoții existente în biserică. Una este preoția neprihănită de tip Țadoc – acesta a fost un preot evlavios care a slujit în Israel în timpul domniei lui David, a rămas credincios regelui atât în​​vremurile bune, cât și în cele rele și a trăit o viață dreaptă, fiind un exemplu pentru toți ceilalți preoți. Apoi, există preoția de tip Eli – un preot necredincios care a permis corupției să intre în casa lui Dumnezeu. El a fost neascultător de Cuvântul lui Dumnezeu, a îngăduit păcatul, a fost leneș în privința sfințeniei, iar slujitorii de sub el au fost corupți de senzualitate și dragoste de lume.

Trebuie să fim ca fiii lui Țadoc, cei care vin la masa lui Dumnezeu pentru a I Se închina: „Ei vor sta înaintea mea, ca să-Mi ofere grăsimea și sângele!” (Ezechiel 44:15). Grăsime pe care Ezechiel o menționează reprezintă cea mai bună parte a unei jertfe – iar Dumnezeu partea cea mai bună a vieții noastre.

Sângele despre care vorbește Ezechiel reprezintă o viață care este cedată lui Dumnezeu printr-o consacrare nerezervată. În esență, slujim Domnului de fiecare dată când ne bazăm pe puterea sângelui lui Hristos, în orice situație și criză. A avea sângele lui Isus nu este doar o experiență o singură dată, ci este o nevoie zilnică. Apelăm la puterea sângelui Său de fiecare dată când avem nevoie de vindecare, pace sufletească, curățare de păcat, iar El ne răspunde.

Împlinind aceste lucruri, vom face ca Isus să Se manifeste pe deplin în viețile noastre. Fie ca tu să fii plin de puterea Duhului Sfânt, atingându-i pe cei din jurul tău și făcând cunoscută dragostea lui Isus. Lucrul acesta va aduce o trezire adevărată!

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 3265
  • Export PDF: 2
  • Favorită: 2
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni