Privește liniștit... şi roagă-te!
Autor: Florin Ianovici  |  Album: Rugăciune  |  Tematica: 2Cronici 7:14
Resursa adaugata de resursecrestine in 30/08/2014
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 8 voturi

   Acum 4 săptămâni priveam analizele medicale cu un diagnostic devastator ale unui suflet pe care îl iubesc. Am rămas fără grai și cu o mare durere în inimă.

   După un moment de șoc în care am simțit cum se scurge puterea din mine, m-am ridicat cu hotărârea de a mă ruga și posti pentru vindecare. Zi de zi am dus o luptă aprigă cu îndoiala, cu neputința și tulburarea pe care o aduce necazul. Prietenii credincioși mi-au fost aproape.

   Nimeni și nimic nu poate determina ajutorul lui Dumnezeu. El este Suveran și face ce vrea. Mila Sa se îndreaptă încotro vrea El.

   Vineri seara am privit analizele medicale cu un diagnostic uimitor ale unui suflet pe care îl iubesc. Nu mai era nicio urmă de boală. Am rămas fără grai, iar bucuria sufletului nu poate fi descrisă. Nu există cuvinte potrivite pentru recunoștința pe care o simt pentru Dumnezeu.

   Știu că mulți dintre dumneavoastră treceți prin mari necazuri și greutățile sunt peste măsură. Nu dați înapoi din a sluji și iubi pe Dumnezeu și rămâneți credincioși în ziua încercării, chiar dacă ziua s-a transformat în zile…!

 

   Priviți în liniște spre Dumnezeul care lucrează prin minuni!

       “Iov, ia aminte la aceste lucruri! Priveşte liniştit minunile lui Dumnezeu!” Iov 37:14

Acesta este Dumnezeul nostru, lăudat să fie în veci! Dumnezeu să ne mărească credința, să ne bucurăm de minunile și bunătatea Lui. Domnul să vă binecuvânteze, frate Andrei, frate Ianovici împreună cu toți cei dragi, să vă răsplătească pentru mărturia pe care ați adus-o spre slava Lui.
Adăugat în 30/08/2014 de ana_haz51
Un mesaj cum nu se poate mai ziditor! Sfinte binecuvântări, mulţumiri pentru el, deoarece trec printr-o situatie aproape identică în aceste zile.
Adăugat în 30/08/2014 de floridinmaracineni
Binecuvantat sa fie Domnul! El m-a vindecat si pe mine, de mai multe ori, ingaduind, astfel, sa fiu si astazi in trup! E adevarat ca incercarile, oricat de grele ar fi, nu trebuie sa ne indeparteze de Domnul ci, dimpotriva, sunt momente in care sa ne " lipim" de El si mai mult, caci la El sunt nadejdea, mangaierea, pacea si victoria, slavă Lui in veci!
Adăugat în 31/08/2014 de gabigomila
slavit sa fie Domnul!

Adăugat în 31/08/2014 de bneli07
Proorocul Iona descrie minunat pe Dumnezeul indurarii!!Aleluia,Slavit sa fie Domnul!
Adăugat în 12/09/2014 de taica_radu
Nu contest buna credinta a autorului acestor randuri. N-am nici autoritatea si nici menirea unei asemenea actiuni, dar intotdeauna ambiguitatile nasc speculatii pe terenul incertitudinii. Pentru ca este o actiune, care slaveste numele Domnului ea trebuie impartasita credinciosilor cu acuratete si concretism, pentru a nu da ocazia inselatorului sa strecoare in unele minti dorinta de-a inalta unealta si nu pe Cel ce-a folosit-o !
Ambiguitatea care ma nedumereste este,faptul ca, n-am stiut pana la aceasta data ca se pot face analize medicale unui... suflet!!! Se poate ascunde ceva in spatele acestei expresii?!
Confuzia este intretinuta si de sintagma...,,Nimeni si nimic nu poate determina ajutorul lui Dumnezeu"!?... Cum se impaca aceasta trasatura inexorabila a divinitatii cu faptul ca Dumnezeu esta dragoste (1 Ioan4:16)
Adăugat în 14/09/2014 de culegatorul
Dumnezeu este bun si milostiv iar cand noi credem cu adevarat in el ne binecuvinteaza. Ne ridica din cele mai adanci gropi. Laudat fie numele lui
Adăugat în 06/10/2014 de anitei.anca
Statistici
  • Vizualizări: 4943
  • Export PDF: 7
  • Favorită: 2
  • Comentarii: 7
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni