O lucrare spirituala...de trezire a poporului
Autor: Anonim  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de adiosa5 in 30/09/2009
    12345678910 0/10 X
Vreau sa pun aceasta lucrare pe site,daca nu este o problema...cine v-a voi sa creada o v-a crede,cine nu..sa lase si sa ia ce este bun. Multi care intram pe acest site credem intr-o anumita parte in lucrarea Duhului Sfant si de aceea pt acei ce mai cred este aceasta din partea D-lui. Acestea de mai jos au fost cuvintele D-lui iar cele din paranteza am vrut sa arat sensul lucrarii,in ce privinta au fost.Cuvintele au fost mai multe,dar acestea sunt cele retinute de mine si notate pe hartie.Nu ma intrebati de sursa....


Iata ce zice Domnul ostirilor :
-se vor deschide unele cuptoare,prin care poporul meu din Europa v-a trebui sa treaca prin ele.
-caci unele planuri se fac in ascuns...patru culte se vor unii impreuna si astfel v-a incepe lucrarea aceasta.(se refera la cele de sus ,la cuptoare).

-caci poporul Domnului multe bogatii a strans,dar pe temelie au zidit fan,paie si trestie,iata caci focul acesta(cuptorul) este pentru curatirea unor vase,iar pentru altii va fii pentru nimicirea lor.

-caci taina aceasta se va desfasura foarte subtil,incat unii nu isi vor da seama ce au facut...pentru ca poporul este si traieste in nepasare si atipire,dar se vor trezi si isi vor da seama de ceeace au facut si atunci

-ochii li se vor umple de lacrimi amare,dar pecetluita va fii atunci fapta lor(adica fara intoarcere)...

-poporul trebuie sa se pocaiasca,sa se intoarca la D-zeu,sa stea mai mult in rugaciune,sa posteasca chiar in sac si cenusa.Rabdarea si iubirea vor fii folositoare este drumul spre biruinta.



29/09/2009
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1107
  • Export PDF: 5
Opțiuni