Nu moarte ci viata
Autor: Rely Tarniceri  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de guardiangel in 23/08/2009
    12345678910 0/10 X
Meditatii zilnice 23.08.09
Traducere dupa pastor Joseph Prince, New Creation Church – Singapore



Pro 12:28 Pe cărarea neprihănirii este viaţa, şi pe drumul însemnat de ea nu este moarte.

Dumnezeu nu vrea ca noi sa ne ingrijoram despre ceea ce se intampla in lume. Nu e necesar ca noi sa fim afectati de lucrurile care fac lumea sa tremure, fiindca noi suntem neprihanirea Lui Dumnezeu in Isus Cristos (2Corinteni5:21). Biblia spune „Pe cărarea neprihănirii este viaţa, şi pe drumul însemnat de ea nu este moarte.”

Patriarhii Vechiului Testament nu au suferit in timpul foametei care a fost in timpul vietii lor. Avram a ramas bogat in vite, aur si argint (Geneza12:10, 13:-2), Isac a recoltat de o suta de ori mai mult decat a semanat (Geneza26:1, 12-14), Iosif si intreaga sa familie au fost in belsug in Egipt (geneza47:11-3,27). Ei nu au fost doar scutiti de suferinta ci au avut din abundenta.

Chiar daca natiunea noastra sau lumea, intra in recesiune, noi nu trebuie sa suferim. Atata vreme cat ne tinem ochii atintiti pe Isus, neprihanirea noastra, vom prospera.

Acest adevar a functionat in cazul unui membru al bisericii al carui sef a anuntat pe toata lumea ca asteapta reduceri substantiale de salar din cauza scaderii nivelului economiei. Dar in timp ce colegii lui au primit salarii mai mici, el a primit o substantiala marire de salar. Ca si neprihanire a Lui Dumnezeu in Cristos, el a vazut prosperitate in timp de saracie.

In mijlocul stirilor alarmante cum ar fi un atac terorist, epidemii mortale sau calamitati naturale, Dumnezeu spune „Pe cărarea neprihănirii este viaţa, şi pe drumul însemnat de ea nu este moarte” De fapt, a protejat un intreg oras de coasta in India de Sud in timpul Lui Tzunami.

Un pastor care locuia in acel oras de coasta se ruga in acea dimineata cand s-a simtit indemnat de Duhul sa proclame sangele Lui Isus asupra intregului oras. Asa ca a facut-o si cand a lovit Tzunami, orasul sau a ramas neatins in vreme ce alte cinci orase care erau mai spre interior au fost devastate de valuri.

Dumnezeu ne protejeaza cand lumea se asteapta la rau fiindca noi suntem neprihanirea Lui Dumnezeu in Isus Cristos si Cuvantul Sau declara „Pe cărarea neprihănirii este viaţa, şi pe drumul însemnat de ea nu este moarte”
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1056
  • Export PDF: 3
Opțiuni