Viața cu Dumnezeu este simplă și ușoară
Autor: Rely Tarniceri  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de guardiangel in 19/08/2009
    12345678910 0/10 X

Meditatii zilnice 19.08. 09
Traducere dupa pastor Joseph Prince, New Creation Church – Singapore



Mat 11:28 Veniţi la Mine, toţi cei trudiţi şi împovăraţi, şi Eu vă voi da odihnă

Totdeauna imi incalzeste inima faptul ca Isus vede poverile pe care le purtam in inimile noastre. Stie ingrijorarile ce le ai pentru familia ta si pentru viitor. Simte povara din inima ta atunci cand te lupti cu boala si iti spune „Veniţi la Mine, toţi cei trudiţi şi împovăraţi, şi Eu vă voi da odihnă”

Isus vrea sa-ti dea odihna si iti spune ca modalitatea prin care primesti odihna este sa fii injugat la acelasi jug cu El, fiindca jugul Sau e bun si povara Lui este usoara (Matei11:29-30)

Ce inseamna sa fii injugat impreuna cu Isus? Imagineaza-ti o pereche de boi la acelasi jug. Cel tanar vede ce face cel mai in varsta si face si el la fel. Daca cel care conduce intoarce spre dreapta, cel tanar va intoarce si el. Daca cel ce conduce se opreste, cel tanar se va opri si el. Cand conducatorul incepe din nou sa miste, tanarul il va urma. In acelasi fel, Isus vrea ca noi sa urmam calauzirea Lui si sa umblam impreuna cu El

Nu este greu sa umbli impreuna cu Isus fiindca El nu va pune nimic greau asupra ta caci jugul Sau e bun si povara Lui este usoara. Atunci cand esti cu El in jug si umbli impreuna cu El, vei invata ca nu este nimic de la Dumnezeu ce-ti poate fi povara in inima, boala in trup sau sa te impovareze in vre-un fel. Atunci cand umbli impreuna cu Domnul, vei gasi viata buna si usoara.

Ai putea spune „Dar Dumnezeu mi-a dat aceasta povara care este grea pentru inima mea”

Prietene, daca povara este grea, nu este de la Dumnezeu fiindca Isus a spus ca povara Sa este usoara. Diavolul probabil ti-a dat povara ca sa te striveasca.

„Pai, cred ca iei prea usor povara serioasa pe care o am!”

Nu, nu o privesc cu usurinta. Isus este Cel care a spus ca povara Sa este usoara. Asa ca o viata in care esti injugat cu El, este fara necazuri, fara anxietate, si fara ingrijorari. Prietene, umbla impreuna cu Isus si in calauzirea Sa si vei gasi odihna pentru sufletul tau pentru restul vietii tale.

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1273
  • Export PDF: 3
Opțiuni