Ce vezi?
Autor: Rely Tarniceri  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de guardiangel in 11/08/2009
    12345678910 0/10 X

Meditatii zilnice 11.08. 09
Traducere dupa pastor Joseph Prince, New Creation Church – Singapore



Marcu 11:24 De aceea va spun ca orice lucruri cereti cand va rugati, sa credeti ca le primiti si le veti avea.

O doamna oarba a fost condusa pentru rugaciune, la un mare evanghelist care vindeca. Dupa ce s-a rugat pentru ea, a intrebat-o 'Acuma spune-mi ce vezi. ' Ea si-a deschis ochii, dar i s-a spus 'Inchide-ti ochii. Spune-mi ce vezi'.
Ea a incercat din nou sa ii deshida si iar i s-a spus 'Nu am spus sa iti deschizi ochii ci sa imi spui ce vezi. Inchide-ti ochii si spune-mi ce vezi'.

Aceasta a continuat un timp pana cand doamna a realizat ca evanghelistul o intreba ce vedea in interiorul ei. Se vedea vazand? Cand a inteles aceasta a spus 'Ma vad pe mine insami cu vedere'. Atunci evanghelistul i-a spus 'Acum, incet deschide-ti ochii'. In acel moment si-a deschis ochii la o vedere perfecta.

Daca te rogi chiar acuma, ce vezi in interior? Te-ai rugat pentru vinedecarea cuiva dar acea persoana este in sicriu? Te-ai rugat pentru realizari financiare dar banca te forteaza pana pierzi tot?

Multi oamnei nu primesc ceea ce cer in rugaciune – ei primesc ce cred atunci cand se roaga, pentru ca Isus a spus 'De aceea va spun ca orice lucruri cereti cand va rugati, sa credeti ca le primiti si le veti avea. '

'Orice lucruri' include totul. Si crezand ca le-ai primit vine inainte de a le avea. Isus a spus odata unui centurion 'Du-te si faca-ti-se dupa cum ai crezut. Si slujitorul lui a fost vindecat chiar in ceasul acela. ' (Matei 8:13). Centurionul si-a vazut slujitorul vindecat. El a crezut ca si-a primit minunea chiar inainte de a se intampla.

Deci, cand te rogi, ce crezi de fapt si ce vezi in interior?
'Ei bine, Pastore, eu nu prea o vad intamplandu-se. '

Atunci nu te ruga inca. Schimba-ti viziunea in interior mai inati. Incepe sa te vezi cu raspunsul. Incepe sa te vezi vindecat, sa te vezi locuind in casa pe care ti-o doresti, incepe sa te vezi bucurandu-te de mai mult decat suficient. Apoi roaga-te, si vei avea orice vei cere!
~&,"&,"&,"&,"&,"&,"&,"&,"&,"&,"&,"&,"&,"&,"&,"&,"&,"&,"&,"&,"&,"&,"&,"&,"&,"&,"&,"&,"&,"&,"&,"&,"&,"&,"&,"&,"&,"&~. .

CREDINTA
CIT ADEVAR ...DA CREDINTA E UN DAR .SI CIND CONSTIENTIZEZI ASTA ITI VINE SA TOT INSISTI LA DOMNUL SA TIL DEA .APOI ODATA PRIMIT EL LUCREAZA ...MULTUMIREA SI INTELEGEREA CACI CHIAR DACA LUCRUL CERUT NU LAI PRIMIT ..AI PRIMIT IN SCHIMB ALTCEVA MULT MAI BUN SI MAI DE FOLOS PENTRU SUFLETUL TAU..URMARESTE CU RABDARE SI VEI DESCOPERI ...LUCRURI MARI IN VIATA..FI-TI BINECUVINTATI
Adăugat în 20/08/2009
Statistici
  • Vizualizări: 1909
  • Export PDF: 1
  • Comentarii: 1
Opțiuni