Ţi-ai luat porția de dragoste azi?
Autor: Rely Tarniceri  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de guardiangel in 30/07/2009
    12345678910 0/10 X

Traducere dupa pastor Joseph Prince, New Creation Church – SingaporeIoan 15:9 Cum M-a iubit pe Mine Tatăl, aşa v-am iubit şi Eu pe voi. Rămâneţi în dragostea Mea.

La servici este des întâlnit să ai pauză de cafea, pauză de masă, pauză de ceai sau pentru mers la toaletă. De ce să nu facem la fel şi în viaţa spirituală – să ne luăm un timp pentru pauza de dragoste?

Ce este o pauză de dragoste? Este timpul pe care îl iei ca să te bucuri şi să te hrăneşti din dragostea pe care o are Isus pentru tine. La orice oră din zi, oriunde te-ai afla, găseşte un loc liniştit şi hrăneşte-te cu dragostea Lui Isus. Simplu, aşează-te jos şi vorbeşte cu El. Spune-I „Îţi mulţumesc Isuse pentru că mă iubeşti. Nimic nu mi se poate întâmpla ce tu să nu cunoşti deja. Atunci când eu nu m-am putut salva, Tu ai murit pentru mine. Ţi-ai dat viaţa pentru mine. Ce altceva nu ai face pentru mine?”

Asemenea pauze de dragoste sunt specificate în Vechiul Testament când Aaron, Marele Preot şi fiii săi mâncau pieptul animalului ars ca jertfă pe altar (Levitic7:31). Pieptul animalului vorbeşte despre dragostea Lui Isus. Azi, tu eşti un preot în faţa Lui Dumnezeu (Apocalipsa1:6). Deci petrece-ţi timp hrănindu-te din dragostea Lui Isus pentru tine şi să te vezi hrănit, întărit, susţinut de dragostea Sa. Isus este Marele nostru Preot, azi. Asta înseamnă că hrana Lui este să ne iubească pe noi. El găseşte plăcerea în a ne iubi şi în acelaşi timp se hrăneşte din dragostea Sa pentru noi.

Dar să nu uităm că pieptul era prăjit în foc (Levitic7:5), ceea ce vorbeşte despre judecata Lui Dumnezeu asupra Lui Isus atunci când atârna pe cruce pentru că El purta păcatele noastre. Deci, în timp ce te hrăneşti din dragostea Lui Isus pentru tine, să-L vezi iubindu-te la cruce! Atunci când lucrurile în jurul tău nu merg prea bine, nu-i permite diavolului să-ţi spună „Dacă Dumnezeu te iubeşte, cum pot să ţi se întâmple astfel de lucruri?” Prietene, interpretează dragostea Lui Dumnezeu pentru tine în lumina crucii nu a circumstanţelor actuale!

Prietene, în timpul zilei, atunci când îţi este greu la lucru, când afacerea merge prost, când apar probleme sau eşti descurajat, opreşte totul şi ia o pauză de dragoste cu Isus. Lasă-L pe Isus să te iubească. Permite-ţi să te bucuri de dragostea Lui. Aşează-te la pieptul Lui, odihneşte-te în El şi hrăneşte-te din dragostea Lui pentru tine!

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 885
  • Export PDF: 3
Opțiuni