Interfața site-ului a fost îmbunătățită și mai sus vedeți săgeți care indică unde se află acum fiecare element principal de navigare și căutare.

Trantiti jos dar nu omorati
Autor: Rely Tarniceri  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de guardiangel in 11/07/2009
    12345678910 0/10 X
Meditatii zilnice 11.07.09
Traducere dupa pastor Joseph Prince, New Creation Church – Singapore2Co 4:8 Sîntem încolţiţi în toate chipurile, dar nu la strîmtoare; în grea cumpănă, dar nu desnădăjduiţi;
2Co 4:9 prigoniţi, dar nu părăsiţi; trîntiţi jos, dar nu omorîţi.

Inainte de a deveni crestin, daca un lucru rau sau trist ti se intampla, plangeai pana ramaneai fara lacrimi. Inima ti se rupea in bucati si te simteai incoltit, depresiv si infrant.

Dar dupa ce ai devenit crestin, cand ti se intampla ceva rau, plangi si acum, dar simti mangaiere in sufletul tau. In exterior esti trist, dar inima ta nu este grea. Nu intelegi de ce, dar adanc in interiorul tau, exista ceva ce te ridica. Acest ceva, vioi, plin de viata, din interiorul tau, care te ridica, este viata Lui Cristos, in tine.

Nu poti sa fii total epuizat, nefericit, fiindca Cristos in tine, este Printul Pacii (Isaia9:6) care iti spune „iti dau pacea Mea, iti las pacea Mea, nu in felul in care v-o da lumea, ca Sa nu te tulburi si sa nu te inspaimanti” (Ioan14:27).

Da, este o situatie rea si te afli intr-un punct neplacut, dar Cristos in tine este Calea, Adevarul si Viata (Ioan14:6) si El iti spune „totul va fi bine, Eu iti voi arata calea de iesire”

Stii ca nu esti infrant fiindca Cristos in tine este victoria ta (1Corinteni15:57) si El iti spune „tu nu lupti pentru victorie ci lupti din victorie caci deja ai victoria in Mine”

In trecut, inainte de a-L cunoaste pe Cristos, atunci cand erai la pamant, erai distrus. Dar acum, cand esti la pamant, nu esti distrus fiindca Cristos in tine este nadejdea gloriei (Coloseni1:27), nadejde in termeni biblici insemnand o asteptare pozitiva a binelui.

Asa ca Isus, Cristos in tine, este cu siguranta o asteptare pozitiva a unei casnicii fericite. Cristos in tine este o clara asteptare pozitiva a unei familii glorioase. Cristos in tine este o asteptare sigura, pozitiva a sanatatii divine pentru tot restul vietii tale. Cristos in tine este in mod sigur o pozitiva asteptare a unei vieti glorioase.

Cristos in tine, este o asteptare pozitiva, plina de incredere a gloriei Lui Dumnezeu revelata in tine. Aleluia!
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 924
  • Export PDF: 2
  • Favorită: 1
Opțiuni