De ce renuntam atat de repede?
Autor: Anonim  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de rangy21 in 03/11/2012
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 3 voturi

 

       Tot mai multi oameni renunta la partenerul de casnicie, la a lupta pentru cei dragi si chiar si la lupta pentru sfintenie. Oamenii din jurul tau renunta asa usor…Oare de ce n-ai face-o si tu?

      Crudul adevar este ca de multi ori si noi renuntam atat de repede. De exemplu, o relatie merge bine si toate se potrivesc de minune. Vine apoi o zi “fatala”, o zi in care cei doi incep sa-si vada defectele, sa si le exprime si eventual sa-si scoata ochii. Rezultatul? O despartire dureroasa. Se intampla asa de des, oare de ce nu s-ar intampla si in cazul tau?

       Duci o lupta pentru a te sfinti si te lupti cu minciuna. Atatia din jur o fac, oare de ce n-ai face si tu? Oare ce avem de castigat din toata aceasta lupta?

          Raspunsul la toate aceste intrebari se afla in Sfanta Scriptura. Noi avem de luptat pentru ca asa a hotarat Creatorul nostru. Casa noastra nu este aici pe pamant (daca ar fi aici m-as simti extrem de dezamagit de Dumnezeu), iar drumul pana acolo trece prin Valea Umbrei Mortii. Nu este alta cale. Vrei s-o iei pe calea cea scurta, fara probleme si incercari? Calea aceea nu merge in sus. Pana la urma, la o relatie care nu-ti face bine sau la un prieten care te tradeaza poti renunta, dar niciodata nu renunta la sfintire. Acest proces inceput in noi de Dumnezeu in momentul convertirii va fi dus la bun sfarsit, conform Noului Testament, dar asta daca lucram impreuna cu El.

Acesta e singurul proces la care nu trebuie sa renuntam niciodata: sfintire.

Aceasta este singura persoana pe care nu trebuie sa o parasim niciodata: Dumnezeu.

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1131
  • Export PDF: 2
  • Favorită: 1
Opțiuni