Multumindu-I lui Dumnezeu in orice situatie
Autor: Rely Tarniceri  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de guardiangel in 07/07/2009
    12345678910 0/10 X
Meditatii zilnice 07.07.09
Traducere dupa pastor Joseph Prince, New Creation Church – Singapore



Evrei 13:15 Prin El, sa aducem totdeauna lui Dumnezeu o jertfa de lauda, adica, rodul buzelor cari marturisesc Numele Lui.

"Doamne, nu pot sa iti multumesc indeajuns pentru aceasta minune!"

"Iti multumesc Tata ca mi-ai raspuns la rugaciune!"

Ridicandu-ti mainile si multumindu-I lui Dumnezeu este spontan si usor cand tocmai ai primit o minune. Poate ai ajuns prea aproape de a fi ucis, dar Dumnezeu te-a protejat si te-a scos din pericol la timp. Sau, bunica ta, necredincioasa de multi ani, l-a primit in sfarsit pe Isus ca Mantuitor si a fost vindecata de o boala ce o avea de mult timp.

Dar sunt momente cand nu simti sa iti ridici mainile sa ii multumesti sau sa il lauzi pe Dumnezeu – totusi o faci!

Poate in ultimul timp te-ai simtit descurajat. Poate nimic nu iti merge bine si simti ca nu mai ai control peste viata ta. Nu iti mai poti controla nici lacrimile. Totusi, iei o decizie constienta de a-ti ridica mainile si a-I multumi lui Dumnezeu pentru ca a fost in acea situatie cu tine. Iti deschizi gura si incepi sa Il lauzi desi nu ai nici un chef sa o faci.

In mijlocul incercarii prin care treci, Il lauzi ca este neprihanirea Ta in ciuda greselilor pe care le-ai facut. Ii multumesti ca este Printul Pacii si ca isi va aduce pacea Sa in tine si calmul Sau in lumea ta haotica.

Dragul meu, Dumnezeu te vede si apreciaza acele momente in care, in ciuda sentimentelor desacurajatoare si depresive, Ii aduci, la libera ta alegere multumire (Levetic 7:16). De fapt, faptul ca Ii multumesti in astfel de momente Ii este mai placut decat multumirile tale cand tocmai ai fost binecuvantat.

Si cand alegi sa Ii multumesti pentru dragostea Sa infailibila si pentru credinciosia Sa de a te elibera, proteja si ingriji chiar si cand inca nu le vezi in viata ta, in scurt timp vei experimenta si te vei bucura de binecuvantari! Deci, ridica-ti mainile si lauda-L pe Domnul pentru ca El este bun, indurarea Lui tine in veci! (Psalm 106:1)
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1442
  • Export PDF: 3
Opțiuni