Fii in permanenta plin de cunostinta Lui Dumnezeu
Autor: Rely Tarniceri  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de guardiangel in 06/07/2009
    12345678910 0/10 X
Meditatii zilnice 06.07.09
Traducere dupa pastor Joseph Prince, New Creation Church – Singapore



1Co 2:12 Si noi n'am primit duhul lumii, ci Duhul care vine dela Dumnezeu, ca sa putem cunoaste lucrurile, pe cari ni le-a dat Dumnezeu prin harul Sau.

Cred ca stii povestea lui David, baiatul pastor care l-a infrant pe Goliat, luptatorul campion, inalt de trei metri. Te-ai intrebat vre-odata de ce David a reusit unde ceilalti au falimentat?

Secretul lui David a fost ca el nu a cunoscut infrangerea fiindca nu cunostea un Dumnezeu care nu poate. El cunostea si era plin de cunostinta unui Dumnezeu care-l poate salva de fiecare data.

Ti-l poti imagina spunand „intr-o zi pe cand aveam grija de oile mele, a venit un leu si a luat una dintre ele. Nu eram dispus sa accept acest lucru asa ca am mers dupa leu, l-am prins de falca si l-am omorat. Domnul m-a scapat de gura leului. Cu o alta ocazie un urs a venit si mi-a luat o oita. Am mers dupa urs si l-am omorat. Domnul m-a scapat si din gura ursului. Acelasi Dumnezeu care m-a scapat de gura ursului si a leului, ma va scapa si de filistean (1Samuel17:34-37).

David era constient de ceea ce Domnul facuse pentru el. Stia ca Dumnezeu a fost cu el, l-a iubit, l-a favorizat si i-a dat izbanda. Si tu poti sa-ti amintesti ca acelasi Dumnezeu care a facut lucruri minunate in trecut pentru tine, va face la fel si de acum inainte.

Fii ca David, care a fost plin de cunostinta Lui Dumnezeu. Nu fii ca armata lui Israel care a fost plina de cunostinta cuvintelor lui Goliat. Cred ca ei au vorbit despre amenintarile lui Goliat, i-au tot repetat cuvintele si ca rezultat si-au umplut inimile cu teama si tremur. (1Samuel7:11,24).

Prietene, nu te hrani cu cuvintele negative ale oamenilor sau ale diavolului caci vei deveni agitat si temator. Hraneste-te cu Cuvantul Lui Dumnezeu citind Biblia si ascultand mesaje despre cine esti in Cristos si ceea ce El a facut pentru tine. Umple-te cu Cuvantul Lui Dumnezeu pana esti plin de cunostinta de Dumnezeu, stiind astfel lucrurile care ti-au fost date fara plata de El.
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1356
  • Export PDF: 3
Opțiuni