Cauta Imparatia lui Dumnezeu si El iti va rezolva problemele
Autor: Rely Tarniceri  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de guardiangel in 02/07/2009
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot
Meditatii zilnice 02.07.09
Traducere dupa pastor Joseph Prince, New Creation Church – Singapore



(Romani 14:17) Caci Imparatia lui Dumnezeu nu este mancare si bautura ci neprinanire si pace si bucurie in Duhul Sfant

Ca orice parinte plin de dragoste, poate ca esti ingrijorat de adolecentul rebel pe care il ai. Il vezi ca pe o problema, si faci tot posibilul sa il diciplinezi dar ajungi sa ai doar inima plina de ingrijorari si durere. Si adolescentul este neschimbat!

Dumnezeu iti spune 'Nu te concentra sa iti controlezi fiul ci cauta mai intai Imparatia Mea, care este neprihanire, pace si bucurie in Duhul Sfant. Fii constient de neprihanirea pe care o ai ca si un dar de la Fiul Meu. Lasa-ti omul dinlauntru sa fie plin de de pacea si bucuria Mea. Si eu voi avea grija de fiul tau rebel.'

Noi tindem sa credem ca oamenii din jurul nostru sunt problema. Cand nu obtinem promotia pe care o doream, dam vina pe sef sau pe colegi. Cand ne pierdem firea, dam vina pe partener sau pe copiii. Oricum, Dumnezeu vrea sa nu ne mai uitam in afara si sa incepem sa ne uitam inauntru pentru ca Imparatia Sa este inauntru. (Luca 17:21)

Vezi, abundenta Imparatiei lui Dumnezeu este deja in tine. Orice ai nevoie este deja in tine. Si cautand mai intai Imparatia lui Dumnezeu si urmarind neprihanirea, pacea si bucuria Lui, abundenta din interiorul tau va iesi in afara si va deveni o realitate. (Matei 6:33) Vei vedea ca Dumnezeu nu a avut grija doar de ceea ce te deranja, dar a adaugat si binecuvantari peste tine, fie ca e vorba de o promotie fie ca e copii cuminti sau o sotie iubitoare.

'Dar Pastore, cum sa imi tin omul interior plin de neprihanire, pace si bucurie?'

Fii constient de neprihanirea ta in Cristos. Nu fii constient de pacatele sau problemele tale. Asculta muzica si predici pline de Dumnezeu care iti amintesc cat esti de neprihanit datorita jertfei perfecte ale lui Cristos. Pacea si bucuria te vor umple cand stii ca toate pacatele tale sunt iertate datorita lucrariii sfarsite ale lui Isus.

Deci data viitoare cand ceva te deranjeaza, nu te concentra pe a rezolva problema respectiva. Cauta Imparatia lui Dumnezeu si neprihanirea Lui. Fa-o prioritate in viata ta ca omul tau interior sa fie plin de pace si bucurie. Si fara sa iti dai seama Dumnezeu va rezolva problema ta!


Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1452
  • Export PDF: 3
Opțiuni