Uita-te tinta la Isus
Autor: Rely Tarniceri  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de guardiangel in 25/06/2009
    12345678910 0/10 X
Meditatii zilnice 25.06.09
Traducere dupa pastor Joseph Prince, New Creation Church – Singapore



Evrei 12:2 Sa ne uitam tinta la Capetenia si Desavarsirea credintei noastre, adica la Isus, care, pentru bucuria care-i era pusa inainte, a suferit crucea, a dispretuit rusinea, si sade la dreapta scaunului de domnie al lui Dumnezeu.

Ce inseamna sa te uiti tinta la Isus? Te poti gandi asa: Daca te ineci si cineva trece pe langa tine, nu te uiti pur si simplu la persoana respectiva, ci te uiti tinta la ea. Cand te uiti tinta la cineva, te intorci catre el si astepti sa te salveze.

In acelasi fel, trebuie sa te uiti si tu tinta la Isus, asteptand sa te salveze, vindece si protezeje pentru ca ii cunosti puterea si dragostea jertfitoare pentru tine. Cuvantul lui Dumnezeu spune ca noi trebuie sa ne uitam tinta la Isus, Capetenia (in alte traduceri Autorul) si Desavarsirea credintei noastre. Asa ne vrea Dumnezeu sa traim.

Deci, daca ai o migrena, continua sa te uiti tinta la Isus. Continua sa Il vezi cum iti ia migrena pe trupul Sau la cruce si spune 'Doamne, iti multumesc ca prin ranile Tale sunt vindecata'. (Isaia 53:5). Continuand sa te uiti la Isus, vindecatorul tau, acea migrena va trebui sa se inchine lucrarii Sale sfarsite!

Daca esti in dificultati financiare, continua sa te uiti tinta la Isus cu asteptarea ca El iti va da si te va salva din nevoie.

'Dar Pastore, este chiar asa de simplu? Tot ce trebuie sa fac e sa ma uit tinta la Isus si El ma va binecuvanta financiar?'

Da, este asa de simplu. Problema noastra este ca tindem sa ne uitam tinta la noi insine. Dar noi nu ne putem salva sau elibera. Chiar si apostolul Pavel s-a luptat cand a depins de efortul propriu. De aceea a spus ' Caci binele, pe care vreau sa-l fac, nu-l fac, ci raul, pe care nu vreau sa-l fac, iata ce fac!' (Rom 7:19). Doar cand Pavel nu s-a mai uitat la el ci s-a uitat tinta la Isus, a primit eliberarea. (Rom 7:24-25)

Deci, daca si tu te-ai uitat tinta la tine, e timpul sa te uiti tinta la Isus. Uita-te tinta la El, Autorul si Desavarsirea credintei tale. Si in curand, te vei uita la o situatie materiala buna si la sanatate!
Isus ,esti atat de minunat!
Este atat de adevarat ca Isus ne da intotdeauna eliberare si mangaiere in toate lucrurile...Trebuie sa fim treji,sa veghem,si El ne va intinde mana lui cea sfanta.Dupa 2000 de ani de cand Isus a fost pe pamant,El,Salvatorul si acum mai vindeca,iarta,mangaie si ne ajuta in toate lucrurile bune.De aceea trebuie sa ne uitam tinta la EL...Iti multumim Isuse......
Adăugat în 11/11/2009
Statistici
  • Vizualizări: 2702
  • Export PDF: 3
  • Comentarii: 1
Opțiuni