Facut dupa credinta ta
Autor: Rely Tarniceri  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de guardiangel in 23/06/2009
    12345678910 0/10 X
Meditatii zilnice 23.06.09
Traducere dupa pastor Joseph Prince, New Creation Church – Singapore



Mat 8:13 Apoi a zis sutaşului: „Du-te, şi facă-ţi-se după credinţa ta.” Şi robul lui s'a tămăduit chiar în ceasul acela.

Ce astepti ca Dumnezeu sa faca azi pentru tine? Crezi ca Dumnezeu va raspunde conform asteptarilor tale?

Cand Iair, disperat de boala care lua viata fiicei sale, a cazut la picioarele Lui Isus, el a insistat ca Isus sa vina in persoana, la casa sa, sa-si puna mainile peste fata, ca ea sa poata fi vindecata (Marcu5:23)

Dar tu stii ca Isus poate vindeca de la distanta? El nu avea nevoie sa mearga pana la casa lui Iair ca sa-i vindece fiica. Totusi, Isus a mers acolo si nu l-a certat pe Iair pentru putina sa credinta. El a venit in intampinarea asteptarilor lui Iair – fiica lui a fost inviata din morti in acea zi (Marcu5:41-42)

De ce spun ca Iair a avut putina credinta? Fiindca a fost un centurion roman care a venit la Isus pentru servitorul sau care era bolnav, acasa. El a recunoscut puterea pe care Isus o avea si i-a cerut doar ca Isus sa spuna un cuvant si servitorul sau va fi vindecat (Matei8:8) Isus i-a spus „Du-te, şi facă-ţi-se după credinţa ta.” Servitorul centurionului a fost vindecat chiar in acel moment, conform asteptarilor lui.

Prietene, nu exista vre-un anume nivel pe care credinta ta trebuie sa-l atinga inainte ca Dumnezeu sa-ti dea ceea ce ai cerut. Nu credinta ta este cea care-L face pe Dumnezeu sa dea. El ti-a dat deja toate lucrurile care tin de dumnezeire si viata (2Petru1:3). Binecuvantarile Lui sunt deja peste tine si indiferent de nivelul de credinta la care esti, Dumnezeu va raspunde. Iair a avut nevoie ca Isus sa mearga la casa sa si sa-si puna mainile peste fata iar Isus a facut acest lucru. Centurionul a avut doar nevoie de cuvantul rostit de Isus pentr ca sluga sa sa fie vindecata si Isus a facut acest lucru. El a venit in intampinarea asteptarilor fiecaruia dintre cei doi.

Prietene, nu-ti fixa ochii la cat de multa sau putina credinta ai ci fixeaza-i asupra Celui care te iubeste, care deja ti-a dat tot ceea ce ai nevoie. Atunci cand vii la El, pur si simplu sa crezi ca El va veni in intimpinarea asteptarilor tale. El iti va spune „Du-te, şi facă-ţi-se după credinţa ta.”
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1089
  • Export PDF: 3
Opțiuni