Mulțumind Lui Dumnezeu, îți obții miracolul
Autor: Rely Tarniceri  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de guardiangel in 18/06/2009
    12345678910 0/10 X

Meditatii zilnice 18.06. 09
Traducere dupa pastor Joseph Prince, New Creation Church – Singapore



Joh 11:41 Au luat dar piatra din locul unde zăcea mortul. Şi Isus a ridicat ochii în sus, şi a zis: „Tată, Îţi mulţămesc că M'ai ascultat”.

Isus a trait o viata de multumire. El intotdeauna a multumit Tatalui Sau pentru ceea ce avea si pentru faptul ca Tatal totdeauna Il asculta cand se ruga. Acesta era modul in care lasa sa intre miracolele in viata Sa.

In istorisirea hranirii celor 5000 de oameni (Ioan6:1-13), atitudinea Lui Isus a fost una de multumire. A luat mancarea unui copil, cinci paini si doi pesti, a multumit si apoi a dat sa fie impartita. A multumit pentru putinul ce era acolo si putinul s-a inmultit. Nu numai ca poporul a mancat pana s-a saturat, ci au si ramas 12 cosuri pline cu ramasite.

Deci atunci cand vezi putinul din contul tau in banca, multumeste-I Lui Dumnezeu pentru ceea ce ai. Poate sant cele cinci paini ale tale si doi pesti. Atunci cand Ii aduci Lui multumire, putinul tau devine mult si mai si ramane.

Chiar si atunci cand se confrunta cu imposibilul, solutia ramanea aceeasi „Tata, Iti multumesc... ” Atunci cand Isus a stat in fata mormantului lui Lazar si oamenii au indepartat piatra de pe mormant, Isus nu vedea situatia ca fara solutie si imposibila. Simplu, a ridicat ochii si a spus „Tata, Iti multumesc ca M-ai ascultat!”. Apoi l-a chemat cu glas tare pe Lazar si omul a inviat si a umblat.

Invierea lui Lazar, care era mort de mai mult de patru zile, a fost unul dintre cele mai mari miracole ale Lui Isus si El a facut acest lucru spunand „Tata, Iti multumesc ca M-ai ascultat!”. El a multumit Caii Sale de a obtine miracolul.

Data viitoare cand mai te rogi „Doamne, te rog... fa acest lucru pentru mine... te roooog, da-mi acest lucru... . .” opreste-te si spune mai bine „Multumesc Doamne, ca ma asculti. Si fiindca m-ai ascultat, Iti multumesc ca am ceea ce am cerut.” Si atunci cand multumesti Lui Dumnezeu, putinul pe care il ai este inmultit. Situatia ta fara iesire se va schimba datorita interventiei Lui Dumnezeu si viata inviata te va lovi!

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1491
  • Export PDF: 3
Opțiuni