Voi avea o revelatie tot mai mare a Lui Cristos
Autor: Rely Tarniceri  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de guardiangel in 13/06/2009
    12345678910 0/10 X
Meditatii zilnice 13.06.09
Traducere dupa pastor Joseph Prince, New Creation Church – Singapore



2Pe 3:18 ci creşteţi în harul şi în cunoştinţa Domnului şi Mîntuitorului nostru Isus Hristos. A Lui să fie slava, acum şi în ziua veciniciei. Amin

In Vechiul Testament, au fost aduse Lui Dumnezeu trei tipuri de jertfe de ispasire. Oferta bogata a unui vitel (Levitic1:3), cea mai putin bogata a unui miel (Levitic1:10) si cea saraca a unui porumbel (Levitic1:10). Desi erau diferite valori, aceste jertfe diferite au fost toate acceptate ca o jertfa cu miros placut pentru Domnul (Levitic1:9,13,17).

Aceste jertfe de ispasire vorbesc toate despre Isus si lucrarea Sa perfecta de la cruce. Azi, a aduce o jertfa bogata, inseamna a avea o revelatie mare despre Isus si lucrarea Sa terminata. A aduce o jertfa mai putin bogata inseamna a avea o revelatie mai mica despre Isus si lucrarea Sa terminata. Dar indiferent de marimea revelatiei pe care o ai despre Isus, Dumnezeu te accepta la fel, fiindca Isus este singura ta masura a acceptarii pe care o ai in ochii Lui Dumnezeu.

Oricum, Dumnezeu vrea ca tu sa cresti in revelatia pe care o ai despre Isus fiindca bunastarea ta depinde de asta. In noaptea primului paste, toti copiii Lui Israel au primit acelasi cuvant de la Domnul, „cand voi vedea sangele, voi trece pe langa voi” (Exodul12:13) dar cred ca in unele case, era teama si ei tremurau auzind strigatele de afara, in schimb ce in alte case, ei se odihneau in Cuvantul Lui Dumnezeu, isi mancau mielul pascal si se bucurau de acea noapte in dragostea Domnului, in protectia si eliberarea pe care le-a oferea.

Vezi tu, in momentul in care casele au fost puse sub protectia sangelui, ei toti au fost salvati fie ca tremurau sau nu. Dar cand ei nu au avut o revelatie a puterii sangelui de a-i salva de la distrugere, teama a venit cu toate ca sangele functiona pentru ei. In acelasi fel, Dumnezeu nu vrea ca tu sa te lupti cu teama cand treci prin incercari, probleme sau stres. El vrea ca tu sa te bucuri si sa te odihnesti intr-o tot mai mare revelatiea Lui Cristos ca Eliberator si Mantuitor al tau.

In 2Petru1:2 spune „harul si pacea sa va fie inmultite”. Dumnezeu vrea ca tu sa experimentezi tot mai mult harul si pacea Sa in viata ta. Cum? Versetul continua : „prin cunostinta Lui Dumnezeu si a Lui Isus, Domnul nostru” Cu cat Il cunosti mai mult pe Isus, cu atat mai mult, harul si pacea va ramane in tine.
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1054
  • Export PDF: 3
Opțiuni