El are ingerii Sai care sa te vegheze
Autor: Rely Tarniceri  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de guardiangel in 10/06/2009
    12345678910 0/10 X
Meditatii zilnice 10.06.09
Traducere dupa pastor Joseph Prince, New Creation Church – Singapore


Psa 91:10 de aceea nici o nenorocire nu te va ajunge, nici o urgie nu se va apropia de cortul tău.
Psa 91:11 Căci El va porunci îngerilor Săi să te păzească în toate căile tale;

Nu simti dragostea Tatalui in aceste cuvinte? Asa cum o closca isi intinde aripile ca sa-si protejeze puii, (Psa 91:4) El te va acoperi cu penele Lui, şi te vei ascunde supt aripile Lui. Căci scut şi pavăză este credincioşia Lui! Asa ca nu te teme de accidente, de atacuri teroriste, boli sau dezastre naturale fiindca Tatal tau ceresc, te iubeste si vegheaza asupra ta.

Una din caile prin care face acest lucru, sunt ingerii. Dumnezeu a declarat ca nici o nenorocire, nici o urgie sau accident nu va cadea asupra ta sau a casei tale caci El va porunci ingerilor Si sa te pazeasca in toate caile tale. Atunci cand El spune „nici o” asta inseamna „nimic” si daca El spune ingerilor Sai sa te pazeasca in toate caile tale, asta inseamna protectie divina 24 de ore din 24 pentru tine.

Sa va spun o intamplare adevarata. Un crestin zbura cu avionul sau cand si-a dat seama ca nu mai avea destul combustibil. A contactat pe controlorul de trafic aerian pentru a-l asista la aterizare dar i s-a spus ca nu poate ateriza din cauza cetii. Apoi radioul sau a amutit iar avionul a intrat in ceata.

Zbura orbeste cand deodata a auzit in casti „inalta-te!inalta-te!” si a tras de mansa la timp ca sa evite impactul cu o cale ferata. Apoi vocea a spus „urmeaza-mi instructiunile si te voi ajuta sa aterizezi in siguranta”.

S-a supus si a aterizat cu bine. Gandind ca controlorul de trafic aerian l-a ajutat, l-a cautat imediat pentru a-i multumi. Dar cand l-a gasit, omul a spus „am pierdut legatura cu tine imediat dupa ce ti-am spus ca nu poti ateriza din cauza cetii si niciunul dintre noi nu a mai putut lua legatura cu tine”. Auzind acest lucru, a inteles ca Dumnezeu a trimis un inger sa-l conduca in siguranta.

Prietene, Tatal tau ceresc vegheaza asupra ta. De aceea nici o nenorocire nu te va ajunge, nici o urgie nu se va apropia de casa ta. Si are o multime de ingeri care sa te pazeasca in toate caile tale.
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1219
  • Export PDF: 3
Opțiuni