Priveste la lucrarea implinita
Autor: Rely Tarniceri  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de guardiangel in 01/06/2009
    12345678910 0/10 X
Meditatii zilnice 01.06.09
Traducere dupa pastor Joseph Prince, New Creation Church – Singapore



Joh 19:30 Cînd a luat Isus oţetul, a zis: „S'a isprăvit!” Apoi şi-a plecat capul, şi Şi-a dat duhul.

Ce vezi atunci cand este vorba despre vindecare pentru trupul vostru bolnav, restaurarea eseculul casatoriei tale sau solutia problemelor tale financiare? Vezi o lucrare terminata sau una care inca mai trebuie completata?

Dumnezeu vrea ca tu sa stii ca ceea ce tu ai nevoie disperata ca El sa-ti faca, a fost deja facut! Lucrarea terminata a Lui Isus la cruce a satisfacut in asa masura inima Tatalui incat de la tronul cerului a venit raspunsul „s-a implinit!” (Revelatia16:17) in raspuns pentru strigatul Lui Isus pe pamant „s-a ispravit!”. Deci Dumnezeu vrea ca tu sa ai revelatia ca orice ai nevoie ca El sa faca pentru tine, s-a implinit, fiindca Isus a ispravit toata lucrarea pentru tine.

Nu trebuie sa astepti pentru vindecare, ea a fost deja implinita. Nu vei primi candva restaurarea casatoriei tale sau a situatiei financiare, ele au fost deja implinite. Nu vei muri din cauza anumitor lipsuri, caci ai fost deja aprovizionat din belsug. Toate aceste lucruri au fost deja implinite, nu prin tine ci numai prin Cristos.

Daca te supara o durere in trup, Dumnezeu vrea ca tu sa-ti vezi vindecarea implinita pentru tine in moartea Fiului Sau pe cruce. Daca ai suferit o pierdere sau ai datorii, sau te lupti cu un anumit pacat, prietene, crede ca eliberare, restaurarea si aprovizionarea ta a fost deja implinita pentru tine.

Nu te ingrijora pentru ceea ce vezi sau simti, sau prezenta unor rapoarte contradictorii, acestea sunt simptome mincinoasesi cu toate ca par destu de reale, ele sunt temporale si nu sunt adevarul. Cuvantul Lui Dumnezeu este Adevarul, si el ramane fiindca este vesnic. Si atunci cand crezi ca numai ceea ce spune cuvantul Lui Dumnmezeu despre situatia ta, este adevarat, toate simptomele mincinoase se vor alinia adevarului, cuvantului.

Fiul spune „s-a ispravit”
Tatal spune „s-a implinit”
Ce spui tu?
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 865
  • Export PDF: 3
Opțiuni