Renunta! Las-o sa plece!
Autor: Rely Tarniceri  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de guardiangel in 24/05/2009
    12345678910 0/10 X
Meditatii zilnice 24.05.09
Traducere dupa pastor Joseph Prince, New Creation Church – Singapore



Exod 15:26 …Nu te voi lovi cu nici una din bolile cu care am lovit pe egipteni, caci Eu sunt Domnul care te vindeca

Dupa ce au trecut Marea Rosie, copiii lui Israel au venit intr-un loc numit Mara. Apele au fost amare. De aceea locul a fost numit Mara care inseamna 'amar'. Israelitii nu au putut bea apa dar Domnul a facut apa dulce. (Exod 15:23-25). Atunci a adus subiectul cu bolile egiptenilor si pentru prima data, s-a aratat oamenilor Sai ca 'Domnul care te vindeca'.

De ce a mentionat Domnul dintr-o data bolile lumii (Egiptul reprezinta lumea in biblie) intr-un loc care se numeste 'amar'? Ce au de a face bolile cu apele amare? Eu cred ca a vrut sa spuna poporului Sau ca o cauza majora a bolilor in trupul lor este amaraciunea si resentimentele.

Cu cativa ani in urma, o doamna mi-a spus despre sora ei care a murit de cancer la o varsta foarte tanara. Ea a spus 'Pastore, cativa ani inainte de a muri, a trecut printr-un divort foarte urat. A devenit foarte amara- mai ales catre fostul sot'. Apoi m-a intrebat 'Este vre-o legatura intre amaraciune si cancer?'

Am studiat subiectul vindecarii multi ani. Am citit multe carti. Am ascultat multe predici. Si toate spun acelasi lucru: Daca ai neiertare in inima timp suficient de lung, acea neiertare se poate trasnforma in boala in trupul tau.

Deci daca ai amaraciune fata de cine sau ceva, e timpul sa ii dai drumul! Sanatatea ta, bucuria si viata ta sunt mult mai importante. Daca esti deja bolnav si stii ca amaraciunea are de-a face cu asta, fa ceva cu ea, da-i drumul! Cunoaste-L pe Isus ca fiind Cel care te vindeca. El sta in locul amaraciunii pentru tine si iti spune 'Copilul meu, Eu pot face ca apele tale amare sa devina dulci. Eu sunt Domnul care te vindeca.'

Dragul meu, da drumul amaraciunii si lasa-L pe Isus sa iti vindeca nu doar inima zdrobita ci si boala!
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1317
  • Export PDF: 3
Opțiuni