Fii constient de pozitia ta in Cristos
Autor: Rely Tarniceri  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de guardiangel in 19/05/2009
    12345678910 0/10 X
Meditatii zilnice 18.05.09
Traducere dupa pastor Joseph Prince, New Creation Church – Singapore



Joh 15:5 Eu sînt Viţa, voi sînteţi mlădiţele. Cine rămîne în Mine, şi în cine rămîn Eu, aduce multă roadă; căci despărţiţi de Mine, nu puteţi face nimic.

In acest verset Isus spune „Eu sunt vita, voi sunteti mladitele”, nu spune „Eu sunt vita, voi incercati sa fiti mladitele”. Cu alte cuvinte, El vrea ca noi sa ne dam seama ca suntem deja mladite, nu trebuie sa luptam sa devenim mladite.

Si ca mladite ale Lui, noi nu trebuie decat sa ramanem in El, via noastra. Cum facem acest lucru? O facem prin a fi simplu, constienti, in fiecare zi de pozitia noastra in Cristos.

Fiindca L-am primit pe Cristos, noi suntem in Cristos si suntem acceptati in Preaiubitul (2Corinteni5:17, Efeseni1:6). Dumnezeu ne accepta fiindca suntem in Preaiubitul si El este in noi. Si astfel ne vede Dumnezeu astazi, atunci cand venim in prezenta Sa.

Ceea ce diavolul incearca atunci sa faca, este sa te faca sa te concentrezi asupra conditiei/circumstantei in loc de pozitia pe care o avem in Cristos. Conditia careia trebuie sa-i faci fata probabil este una financiara, sau de sanatate. Diavolul vrea ca tu sa te concentrezi asupra conditiei si sa-ti uiti pozitia – anume ca esti neprihanirea Lui Dumnezeu in Isus Cristos si ca ai fost asezat impreuna cu El in locurile ceresti, la dreapta Tatalui (Romani8:17).

Diavolul stie ca odata ce te concentrezi asupra pozitiei tale in Cristos, aceasta iti va da puterea sa iti schimbi conditia si circumstantele. Ioan15:5 spune ca vom aduce roada bogata, aceasta insemnand ca atunci cand te rogi impotriva oricarei lipse, provizii abundente vor aparea. Daca te vei ruga pentru vindecare, boala va pleca.

Prietene, nici unul din aceste lucruri nu se pot intampla prin propriile tale eforturi ci prin viata Lui Cristos care curge prin noi. Asa cum seva care curge prin mladitele viei le va face sa aduca roada, Viata Lui curgand prin tine, va duce la o recolta bogata de bunastare, vindecare si miracole. Tu doar trebuie sa ramai constient de cine esti in Cristos!
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1078
  • Export PDF: 3
Opțiuni