Intai crede si apoi vei vedea
Autor: Rely Tarniceri  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de guardiangel in 14/05/2009
    12345678910 0/10 X
Meditatii zilnice 14.05.09
Traducere dupa pastor Joseph Prince, New Creation Church – Singapore



Mat 8:13 Apoi a zis sutaşului: „Du-te, şi facă-ţi-se după credinţa ta.” Şi robul lui s'a tămăduit chiar în ceasul acela.

Unii spun „cum pot sa cred atunci cand nu vad? Daca pot sa vad sau sa simt ceva, s-ar putea sa cred ca ceva se intampla”

Femeia cu scurgerea de sange, care a venit la Isus, probabil a simtit la fel. Timp de 12 ani ea a mers de la doctor la doctor, a incercat orice tratament. Dar nu numai ca era si mai bolnava, ci si-a pierdut si toata averea cu doctorii si tratamentele.

Si atunci s-a intamplat ceva cu ea cand a auzit de Isus (Marcu5:27). Ea a inceput sa creada fiindca a spus „daca as putea sa ma ating de poala hainei Sale, ma voi vindeca” (Marcu5:28). Actionand prin credinta, si-a croit drum pana la Isus si I-a atins vesmantul. Imediat scurgerea s-a oprit si ea a simtit in trupul ei ca a fost vindecata de boala ei. Isus, adevaratul ei vindecator, a declarat-o vindecata.

Prietene, Dumnezeu vrea ca tu sa stii ca atunci cand crezi, vei vedea. Si vei primi lucrul pentru care te increzi in El.

Cand una dintre membrele bisericii si-a pierdut portmoneul la piscina, ea s-a rugat impreuna cu sotul ei declarandu-si crednta ca Dumnezeu le va restaura pierderea. O zi mai tarziu, ea si-a gasit portmoneul in masina, la picioarele ei. Ea pur si simplu a crezut ca Dumnezeu ii va restaura pierderea si a vazut acest lucru intamplandu-se.

In alt caz, o doamna care avea cancer de piele, purta totdeauna maneci lungi pentru a-si ascunde boala. In timpul unei tabere a bisericii a mers inainte pentru rugaciune, crezand pentru vindecarea sa. Dupa ce unul dintre pastorii nostri, pastor Henri, s-a rugat pentru ea, cand a mers la ea in camera, si-a ridicat manecile si a vazut ca ranile disparusera. Mai tarzui, doctorul ei a confirmat ca ea a fost vindecata de cancerul de piele pe care il avea. Ea s-a increzut in Dumnezeu pentru vindecare si a vazut-o.

Lumea spune „daca nu vad sau simt, nu cred”. Dar Dumnezeu spune „daca nu crezi, nu vei simti si pana nu crezi nu poti sa vezi!”
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1255
  • Export PDF: 3
Opțiuni