Nu îi uitaţi pe copii!
Autor: Billy Graham  |  Album: Ameninţarea furtunii  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de floridinmaracineni in 11/10/2012
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 6 voturi

   Vă amintiţi de acel moment de acum două mii de ani, când Isus a întrerupt un important "seminar" la care luau parte ucenicii Lui? Sau poate copiii din Capernaum. Îl întrerupseseră cu jocul lor zgomotos. Se jucau prin împrejurimi . Isus s-a oprit din a-i învăţa pe ucenici, i-a luat pe copii în braţe şi a spus către mulţimea adunată: "Dar pentru oricine va face să păcătuiască pe unul dintre aceşti micuţi, care cred în Mine, ar fi mai de folos să i se atârne de gât o piatră mare de moară, şi să fie înecat în adâncul mării" (Matei 18.6.) 

   O altă istorisire care arată mila lui Isus pentru copii este cea din Matei 17. Un tată îndurerat vine în prezenţa lui Isus şi-L roagă să-l vindece pe fiul lui bolnav mintal: "L-am adus la ucenicii Tăi şi n-au putut să-l vindece", explică el. Îmi imaginez că, auzind acestea, Isus s-a întors spre ucenicii Săi cu ochii fulgerând de mânie şi le-a spus: "O, neam necredincios şi pornit la rău! (...) Până când voi fi cu voi? Până când vă voi suferi? Aduceţi-l aici la Mine." (Matei 17.17). Isus a scos dracul din copil, iar acesta s-a vindecat. Părinţii îndureraţi ai atâtor copii ridică trupurile copiilor lor muribunzi către noi, cei ce suntem creştini. Îi ajutăm noi îndeajuns? Isus se întoarce spre noi şi ne spune: "O, neam necredincios şi pornit la rău! Până când voi fi cu voi?" Acesta este mesajul călăreţului care aduce foamete şi boli. Acesta este avertismentul pe care trebuie să-l luăm în seamă ca să nu fim judecaţi de a-i fi neglijat pe copiii necăjiţi.

   Noi suntem chemaţi nu numai să răspândim vestea bună a mântuirii lui Hristos, dar să arătăm şi dragostea Lui faţă de aceia care au nevoie de ea.

Amin. Domnul să ne ajute să răspândim mila și dragostea Sa și să-L mărturisim cu putere.
Adăugat în 11/10/2012 de Ioanhapca
Cel mai greu mesaj, este acela pe care un parinte il poate primii, caci copilul lui ,este bolnav,cel mai greu!Noi, suntem invatati de Biblie, sa lasam toata viata in mina Sa, deci si viata copiilor nostri.Eu, asa privesc,lasind viata lor in mina Lui, am oferit prin aceasta incredintare si rugaciuni permanente cea mai mare ''asigurare de viata din univers''.El, va purta de grija ,lor si-n prezent dar si atunci ,cind voi privii din ceruri, viata copiilor mei.
Adăugat în 11/10/2012 de sanda_tulics
Daca vestim doar Evanghelia, fara sa aratam dragoste, atunci avem doar un duh evanghelistic!
Adăugat în 29/03/2013 de loredanam
Statistici
Opțiuni