Lasă-L pe Isus ca să-ți spele picioarele
Autor: Rely Tarniceri  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de guardiangel in 23/04/2009
    12345678910 0/10 X

Meditatii zilnice 23.04. 09
Traducere dupa pastor Joseph Prince, New Creation Church – Singapore

Ioan 13:8 Petru I-a zis: „Niciodată nu-mi vei spăla picioarele!” Isus i-a răspuns: „Dacă nu te spăl Eu, nu vei avea parte deloc cu Mine.”

Iti poti imagina pe Domnul, dorind sa-ti spele picioarele? Petru nu a putut. Reactia sa socata –„Doamne, cum sa-mi speli Tu mie picioarele?”- probabil ca ar fi fost si a noastra.

Vreau sa observi ceea ce Domnul i-a spus: „Dacă nu te spăl Eu, nu vei avea parte deloc cu Mine.” Ceea ce Domnul i-a spus lui Petru a fost: „Petre, tu nu poti avea acelasi ritm cu mine, nu poti pasi impreuna cu mine in lucrare, in slujire si in eficienta, daca nu ma lasi sa-ti spal picioarele. De aceea Petru a spus „Doamne, atunci nu-mi spala numai picioarele ci si mainile si capul (Ioan13:9)

Dar Isus i-a raspuns „Cine s-a scăldat n-are trebuinţă să-şi spele decât picioarele, ca să fie curat de tot; şi voi Sunteţi curaţi, dar nu toţi.”

Odata ce L-am acceptat pe Cristos ca Domn si Mantuitor, am fost imbaiati peste tot si curatati de sangele Sau odata si pentru toata eternitatea. Sangele Lui ne–a facut perfecti pentru totdeauna (Evrei10:14), si avem nevoie doar sa ne spalam picioarele, pentru ca ele umbla in aceasta lume si culeg praf si mizerie, facandu-ne sa ne impiedicam.

Deci, cum ne spala Isus picioarele astazi? Efeseni 5:25-25 ne spune „a iubit şi Hristos Biserica şi S-a dat pe Sine pentru ea, ca s-o sfinţească, după ce a curăţit-o prin botezul cu apă prin Cuvânt”

Noi, Biserica, suntem curatiti prin spalarea cu apa, prin Cuvant. Cu cat venim mai mult sub ungerea invataturii care-L descopere pe Cristos prin Cuvant, cu atat mai mult suntem curatiti. Si pe masura ce picioarele noastre sunt curatite, in loc sa ne impiedicam, vom merge, ba chiar vom alerga.

Azi, cu toate ca a fost inaltat si asezat la ceruri, Isus este îmbrăcat cu o haină lungă până la picioare, şi încins la piept cu un brâu din aur(Revelatia1:3). Asemeni unui slujitor care foloseste braul ca pe un stergar pentru a sluji, Isus vrea ca noi sa ne asezam si sa-L lasam sa ne slujeasca – prin spalarea picioarelor noastre cu o mai adanca revelatie despre Sine Insusi prin Cuvantul Sau. Si aceasta ne da noua victorie in umblarea noastra zilnica.

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1270
  • Export PDF: 4
Opțiuni