Primește cuvântul pe care Dumnezeu l-a trimis ca să te vindece
Autor: Rely Tarniceri  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de guardiangel in 15/04/2009
    12345678910 0/10 X

Meditatii zilnice 15.04. 09
Traducere dupa pastor Joseph Prince, New Creation Church – Singapore



Psa 107:20... a trimes cuvîntul Sãu si i-a tãmãduit, si i-a scãpat de groapã.

Biblia ta nu-ti va face nimic bun daca o vei lasa pe tablia patului ca sa adune praf. Nu va avea efect daca o vei tine in brate ca pe un ursulet de plus, atunci cand iti infrunti „uriasii”. Dar Cuvantul Lui Dumnezeu iti va face mult bine atunci cand il primesti ca adevar si il pronunti ca adevar. Atunci cu adevarat iti vei vedea vindecarea si eliberarea din orice situatie rea trimisa ca sa te distruga.

Biblia spune ca „a trimes cuvîntul Sãu si i-a tãmãduit, si i-a scãpat de groapã”. Acum, ce face Dumnezeu cand vrea sa te vindece? Trimite Cuvantul Sau. Inainte ca Dumnezeu sa te scape de boala si groapa, El trimite cuvantul Sau.


Tu inca mai astepti sa experimentezi binecuvantarea vindecarii pe care Isus a murit la cruce ca sa ti-o dea? Nu te simti condamnat. Tatal tau din ceruri te iubeste si-ti vrea binele. Dar cum vine vindecarea ta? Primind cuvantul Sau de vindecare pe care El deja ti l-a trimis. Toate promisiunile Sale de vindecare sunt acolo in Biblie. Dar tu le-ai primit?

In timpul unuia dintre serviciile in care predicam, o doamna a luat telefonul mobil si a inceput sa trimita in mesaje scrise, prietenei sale care era acasa, pe moarte, avand cancer, fiecare verset si fiecare punct cheie din ce am predicat in acea zi. Spuneam congregatiei sa marturiseasca Scriptura peste bolnavii lor, indiferent de gravitatea bolii. Ba chiar le-am spus sa spuna „prin ranile Lui Isus sunt vindecat” (Isaia53:5) de 1000 de ori pe zi. Femeia a fost atat de entuziasta incat a spus prietenei ei sa spuna de 2000 de ori.

Prietena ei, primind mesajele, simplu, a primit cuvantul Lui Dumnezeu si l-a marturisit. In aceeasi saptamana, cand a mers la doctor, el nu a gasit nici o urma de cancer in trupul ei.

Niciodata sa nu subestimam puterea Cuvantului Lui Dumnezeu. Femeia a fost vindecata fiindca a primit cuvantul Lui Dumnezeu. Putea sa nu raspunda la telefon, sa nu citeasca mesajele, dar a citit cuvantul, l-a marturisit si si-a primit miracolul. Dumnezeu a trimis cuvantul Sau, a vindecat-o si a scapat-o de la groapa.

Foarte frumos si incurajator. Foarte multa lume are cancer acum.Si eu cred ca omul poate fi vindecat prin credinta in Isus Christos- credinta propie sau a altora, pentru persoana bolnava.
Adăugat în 22/04/2009
Statistici
  • Vizualizări: 1147
  • Export PDF: 3
  • Comentarii: 1
Opțiuni