Interfața site-ului a fost îmbunătățită și mai sus vedeți săgeți care indică unde se află acum fiecare element principal de navigare și căutare.

Simbolul sigur al dragostei Lui Dumnezeu pentru noi
Autor: Rely Tarniceri (Pastor Prince, Singapore)  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de guardiangel in 02/02/2009
    12345678910 0/10 X

Meditatii zilnice 02.02. 09
New Creation Church – Singapore


Rom 5:8 Dar Dumnezeu Îşi arată dragostea faţă de noi prin faptul că, pe cînd eram noi încă păcătoşi, Hristos a murit pentru noi.

Imagineaza-ti acest scenariu: masina ta da rateuri iar tu intarzii la lucru. La birou afli ca altcineva a primit promovarea pe care tu sperai sa o primesti. Apoi primesti un telefon de acasa in care esti informat ca mama ta a cazut si si-a fracturat soldul si nu dupa mult tima auzi o voce care iti spune „daca Dumnezeu te iubeste atat de mult, cum de ti se intampla toate aceste lucruri?”.

Poate ca te intrebi acelasi lucru azi si iti pui problema daca Dumnezeu te iubeste cu adevarat. As vrea ca tu sa stii ca nu trebuie sa judeci dragostea Lui Dumnezeu pentru tine, bazat pe circumstante. Nu, ci priveste la cruce. Crucea este simbolul sigur al dragostei Lui Dumnezeu pentru tine. La cruce, „Dumnezeu Îşi arată dragostea faţă de noi prin faptul că, pe cînd eram noi încă păcătoşi, Hristos a murit pentru noi”

O adolescenta a invatat ca intr-adevar crucea vorbeste despre cat de mult Dumnezeu o iubeste. La un anumit moment in viata ei, se gandea la sinucidere ca fiind singura cale de a scapa de viata ei lipsita de dragoste si devastata. Intentiona sa ia niste pastile, cu o doza mortala de alcool. Era pe punctul de a muri cand, a dat clik, la intamplare pe o melodie de pe internet si din toate melodiile care erau pe ecran, ea a ales o frumoasa melodie scrisa de una din muzicienele bisericii noastre.

Versurile cantecului, cantat de una din interpretele noastre vocale, vorbeau despre a fi tinut de dragostea Lui Dumnezeu si a fi pretios in ochii Lui. A atins inima adolescentei. Simtind ca un Dumnezeu extraordinar, cu dragostea Sa extraordinara vine catre ea, a abandonat planul de sinucidere. Nu mult dupa aceea a gasit biserica noastra si a intalnit persoana care a cantat cantecul. In cele din urma a ajuns sa cunoasca cat de mult o iubeste Dumnezeu si cum si-a demonstrat dragostea pentru ea la cruce.

Prietene, atunci cand privesti la viata ta si te gasesti intrebandu-te daca Dumnezeu te iubeste cu adevarat, priveste la cruce ca sa vezi bratele intinse ale Lui Dumnezeu. Iti va aminti cat de mult te iubeste!

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 874
  • Export PDF: 2
Opțiuni