Un drum lung fără Dumnezeu
Autor: Samanta Buna  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de lilyloredana in 16/09/2012
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot

 

Să se lase cel rău de calea lui... să se întoarcă la Domnul care va avea milă de el...
Isaia 55.7

Este posibil să trăieşti fără Dumnezeu – şi chiar să duci o viaţă foarte cinstită. Dar orice ar afirma un astfel de om, el nu va fi niciodată într-adevăr fericit.

Este posibil să mori fără Dumnezeu – poate chiar o moarte fără dureri. Asaf, psalmistul, îi invidia pe cei mândri şi nesocotiţi, pentru că ei nu aveau parte de suferinţe când mureau. Dar când a privit lucrurile din punctul de vedere al lui Dumnezeu, a trebuit să corecteze această sentinţă luată în pripă: „Iată că cei ce se depărtează de Tine, pier.“

Este posibil să învii cândva, fără să aparţii lui Hristos. Cine a murit ca creştin salvat de Mântuitorul, va învia pentru viaţa veşnică. Dar cine a murit în păcatele sale, va învia mai târziu pentru a da socoteală de viaţa sa în faţa marelui Judecător.

Este posibil să păşeşti cu păcatele tale în faţa lui Dumnezeu, dar atunci Judecătorul cel sfânt va da o sentinţă dreaptă, condamnându-te.

Deci, este posibil să mergi o cale lungă fără Dumnezeu: să trăieşti, să mori, să învii şi să apari înaintea scaunului de judecată al lui Dumnezeu. O cale lungă care duce departe de Dumnezeu! Alege totuşi calea cea bună!

 
 
 

 

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1217
Opțiuni