O batranica la o intersectie; cum sa afli voia Domnului!
Autor: Anonim  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de emanuel_paun in 18/01/2009
    12345678910 0/10 X
La o intersectie de drumuri, statea o batranica facand un lucru interesant, sau, ciudat, mai bine spus: bastonul -cu ajutorul caruia mergea, il arunca in sus, se uita la el atenta dupa ce cadea, apoi, iarasi il lua, il arunca in sus, se uita atenta cand ajungea jos, si repeta miscarea de cateva ori.
Un tanar vazand ocupatia putin excentrica a batranei,si facandu-l curios se duce la ea si o intreaba:
- Ma scuzati ca va deranjez, dar, va rog, spuneti-mi si mie de ce aruncati bastonul in sus si apoi va uitati atenta dupa ce cade?
- Pai, ca sa aflu voia lui Dumnezeu! si, pozitia bastonului dupa ce cade imi indica directia in care vrea Dumnezeu sa merg.
- Dar, am observat ca ati aruncat bastonul de mai multe ori!, continua tanarul
- Pai, nu pica bine!!!!


Interesant, nu?
De cate ori nu procedam similar batranei? Stim voia Domnului, stim cum trebuie sa procedam dar, ne punem singuri "perdea" pe ochi, sau, jonglam cu argumente, cum spune si Ieremia, inspirat fiind de Duhul Sfant: "Ce bine stii sa-ti intocmesti caile cand este vorba sa cauti ce iubesti! Chiar si la nelegiuire te deprinzi. (Ier.2:33)
Tata, iarta-ne inca o data! sfinteste-ne purtarea, da-ne mai multa incredere in Tine, si ajuta-ne, ca orice intalnim, sa luam ca din Mana Ta!
Statistici
  • Vizualizări: 1464
  • Export PDF: 4
  • Favorită: 1
Opțiuni