O Scrisoare catre o fiica pierduta
Autor: Anonim  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de Mashka in 01/01/2009
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot
Ea a ajuns in lumea cea mai decazuta a orasului Chicago. La inceput, toate lucrurile pareau atit de interesante, dar mai tirziu au devenit o mizerie. Se amuza cu prietenii si prietenele ei, dar in adincul inimii ei era dorul unei fiice ratacite. In tot timpul acestor ani, mama isi astepta copilul. Ea ar fi vrut sa se duca la fiica ei, sa aiba grija de ea, dar unde e? Totusi, dragostea gaseste o cale. Are sa scrie o scrisoare. Dar la cine? Trecusera ani, nici chiar detectivii n-au putut s-o gaseasca. Atunci, a facut multe poze ale fetei ei coplesita de durere, le-a lipit pe foi de hirtie si a scris dedesubt:

Vino Acasa!

Mama te asteapta!

A luat aceste poze in barurile lumii deochiate a orasului si a cerut permisiunea sa le afiseze acolo. Vor fi aceste cuvinte de vre-un folos? Are sa le citeasca fiica ei? Va primi vre-un raspuns? Afara este intuneric. Intr-un bar, orchestra cinta ultimile noutati. O tinara femeie, cu sufletul gol si viata ruinata, trece prin acest loc plin de pacat. Deodata se opreste ca lovita de fulger. Acolo pe perete-poza unei femei batrine...

Vino Acasa!

Mama te asteapta!

Un strigat din adincul inimii: Mama!
Citeva ore mai tirziu era in siguranta acasa.

Cinci cuvinte, nu sunt prea multe! Dar in aceste cinci cuvinte este si intelesul scrisorii pe care Dumnezeu ti-o trimite, Biblia.

Vino Acasa!

Dumnezeu te asteapta!
nu te cunosc personal,nu stiu cum te cheama...ba da ,de fapt te cheama anonim......dar Dumnezeu vorbeste si prin tine...si acesta este ...HAR... sa nu te indoiesti..esti binecuvantat!
Adăugat în 12/06/2013 de colombo1976
sau..Tata iarta-i caci nu stiu ce fac!
Si omenirea a fost schimbata! de iertarea Singurului Dumnezeu 3 in 1{tatal,Fiul si duhul Sfint!}
Adăugat în 12/06/2013 de sanda_tulics
Statistici
  • Vizualizări: 1500
  • Export PDF: 4
  • Comentarii: 2
Opțiuni