Cu ochii spre Inaltimi...
Autor: Crina  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de metanoia86 in 27/10/2008
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot
„Lucrările mâinilor Lui sunt credincioşie şi dreptate; toate poruncile Lui sunt adevărate, întărite pentru veşnicie, făcute cu credincioşie şi neprihănire.” PSALM 111:7,8.

Într-o lume în care nimic nu e sigur, într-o lume în care nu poţi să te încrezi în nimeni şi în nimic, în care fiecare are adevărul lui, Credincioşia şi Dreptatea lui Dumnezeu se ridică deasupra a toate...! În această lume nebună care pare că şi-a înnecat orice urmă de conştiinţă, pot să mă leg cu toată puterea, cu toată fiinţa de poruncile Lui, pot să mă încred în adevarul Lui, în cuvintele Dumnezeului meu credincios şi drept! Doar ceea ce făgăduieşte El rămâne în picioare, doar poruncile Lui sunt drepte, în această lume strâmbă, doar Cuvintele Lui rămân peste veacuri, pentru că sunt adevărate, rostite de un Dumnezeu credincios şi neprihănit! Cine ar putea să nege dreptatea Lui? Cine ar putea să ridice un cuvânt împotriva Lui? Cine ar putea sta în picioare în faţa Lui fără să fie strivit de neprihănirea Lui? O! Dar mulţumiri fie aduse tot Lui, care nu priveşte la slăbiciunile noastre, îşi aminteşte că suntem un ghem de carne păcătoasă care are suflare pentru că El este îndurător şi milostiv, îndelung răbdător şi bogat în bunătate, pentru că S-a aplecat asupra noastră şi a suflat în noi Duhul Său cel Sfânt! Ce am a spune? Ce cuvinte să-I aduc? Pentru că buzele îmi sunt păcătoase şi au nevoie de curăţirea Lui, pentru că mâinile au nevoie să fie mai mult împreunate şi îndreptate spre cer, şi nu spre alţii...O, nenorocitul de mine! Cine mă va scăpa de firea(fiara) acesta care îmi distruge toată frumuseţea sădită de Cel Sfânt? Lacrimile au secat şi tristeţea e mare, dar cel puţin mă doare...
....dar totuşi...aceste rânduri scrise de un om, mă fac să mă bucur ca un copil! – lucrările mâinilor Lui sunt credincioşie şi dreptate – astfel că pot avea speranţă, pot lupta mai departe, AICI, jos, de multe ori târându-mi aripile grele de praful lumii, dar niciodata cu capul în pământ, ci întotdeauna cu privirea aţintită spre înălţimi, spre spre vârful muntelui, spre acolo de unde vine Izbăvirea, spre locul unde vreau să ajung!
Statistici
Opțiuni