Interfața site-ului a fost îmbunătățită și mai sus vedeți săgeți care indică unde se află acum fiecare element principal de navigare și căutare.

Cuvantul lui Dumnezeu pentru astazi - August 13
Autor: Dumnezeule, Tu esti Dumnezeul meu, pe Tine Te caut! (Psalmul 63:1)  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de cuvdumnezeu in 13/08/2008
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 5 voturi
Crezi ca nu obtii mare lucru din timpul tau cu Dumnezeu? Rick Warren se refera la lucrul acesta ca la "lupta cu lucrurile prostesti". El scrie: „Nu iti poti evalua timpul cu Dumnezeu dupa emotii; emotiile te pot insela; sentimentele pot aparea si disparea. Daca stai cu Dumnezeu doar cand "ai chef", diavolul va avea grija sa nu ai chef niciodata. Unele zile vor parea fara rost, in alte zile vei crede ca s-au deschis portile raiului deasupra ta. Asadar nu te astepta la o experienta fabuloasa in fiecare dimineata. Daca nu dai lovitura, nu inseamna ca Dumnezeu nu este prezent." Intervalele mai putin bune pot fi cauzate de: a) neascultare. Dumnezeu nu te va binecuvanta potrivit faptelor de neascultare. Si nu iti va descoperi pasul urmator pana nu ai facut primul pas; b) graba. Samuel Chadwick a spus: "Graba este moartea rugaciunii". Asa ca urmareste calitatea si continutul, nu cantitatea! c) rutina. Cand timpul tau cu Dumnezeu devine un ritual in locul unei relatii, el va muri. Asa ca fii flexibil; schimba-ti rutina, fa sa fie un timp interesant – pentru tine, dar si pentru Domnul; d) neimpartasirea ideilor tale cu altii. Cand impartasim si altora, primim mai mult in schimb, impartaseste-ti gandurile din timpul tau cu Dumnezeu si vezi ce se intampla.
Daca tot nu obtii nimic, vorbeste cu Dumnezeu despre acest lucru. Dezvoltarea unei relatii cere timp. Trebuie sa inveti sa-L vezi pe Dumnezeu in tot felul de imprejurari pentru a ajunge sa-L cunosti bine. Asa ca nu te da batut: "Sa nu obosim in facerea binelui; caci la vremea potrivita, vom secera, daca nu vom cadea de oboseala" (Galateni 6:9)
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1108
  • Export PDF: 3
Opțiuni