Maine am sa traiesc mai mult pentru Tine decat astazi!
Autor: Ligia Trinca  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Adaugata in 29/08/2008
    12345678910 0/10 X

Uneori este foarte bine, sa nu ceri nimic de la Isus, ci sa vii doar sa il iubesti pe EL...atat...Durerea nu poate sa ii inchida usa, nici oboseala sa Il refuze, nici apatia sa intunece stralucirea Fetei lui. Nu am putut gasi prin cautare pacea pe care Isus mi-a dat-o.
" o, Doamne al apelor care curg ca un rau in locurile noastre uscate. O, Mangaitor al tuturor locurilor noastre pustii. Domn iubit al apelor linistite, noi bem si setea ni se potoleste...Isuse vars la picioarele Tale toata iubirea mea..."


si eu ma inchin pe mine ,Isus!

Ma ingenunchez la picioarele Tale! Ma aplec lipindu-ma de pamant...si inalt gandul si vocea spre Tine...
Azi mi-ai spus ca ma iubesti,dar nu te-am auzit...mi-ai spus ca sunt fara posibilitate de inlocuire in sufletul Tau...mi-ai soptit dragostea care ma cauta si ma respira...mi-ai zambit...m-ai ajutat sa sfarsesc inca o zi, cea de azi, cu zambetul multumitor pe buze, sau lacrima de regret pe obraz...

Dar mai presus de toate, azi mi-ai aratat limpede si senin, ca inca ma mai astepti! Ma inchin cu fata la pamant, cu sufletul zdribit dar inaltat...cu ochii inecati in lacrimi de regret dar purtatori de licarirea sperantei spre "un mai bine"! Azi, ma reintorc, la apus de zi, si-mi regret neatentia si ignoranta ce-am avut-o fata de Tine!..si iti promit ca maine voi fi altfel...maine voi incepe dimineata cu Tine..voi continua tinandu-ma de Mana Ta...si voi sfarsi un "maine" transformat in "azi" cu Tine!

Daca imi vei mai oferi un rasarit, daca va mai fin pentru mine o dimineata, am sa ti-o dedic Tie!...mai mult decat azi...si cu siguranta , mai putin decat maine...!

Cu fiecare zi ce trece, indraznesc mai mult spre sfintire...cu fiecare dimineata....cu fiecare rasarit si apus, imi reinnoiesc Promisiunea fata de Tine!" maine Am sa traiesc mai mult pentru Tine decat astazi!"

--- eu... ---

Absolut minunat si coplesitor...Dragostea lui Dumnezeu nu poate fi comparata cu nimic...Absolut nimic din ceea ce facem nu Ii va putea rasplati vreodata dragostea si grija Sa pentru noi dar ar trebui sa Ii multumim in fiecare zi pt tot ceea ce ne-a dat...A lui sa fie slava si gloria in veci!
Adăugat în 08/09/2008
Statistici
  • Vizualizări: 1909
  • Export PDF: 2
  • Recomandări email: 5
  • Comentarii: 1
Opțiuni