Spre o mai mare binecuvântare a ta
Autor: Rely Tarniceri (traducere dupa Pastor Prince New Creation Church Singapore)  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de guardiangel in 09/12/2007
    12345678910 0/10 X

Rom 8:31 Deci, ce vom zice noi în faţa tuturor acestor lucruri? Dacă Dumnezeu este pentru noi, cine va fi împotriva noastră?

De cate ori diavolul va arunca un rau asupra noastra, fii sigur ca Dumnezeu va intoarce acel lucru invers spre o mai mare binecuvantare a noastra fiindca El este pentru noi.

Atunci cand Dumnezeu a creat omul, i-a dat in stapanire tot ceea ce era pe pamant (Geneza1:26). Dar atunci cand Adam a cazut, pacatul si moartea au intrat in lume si omul si-a pierdut autoritatea in favoarea diavolului. Deci, diavolul a castigat?

Nu! Dumnezeu si-a infaptuit planul de rascumparare trimitand pe Isus sa moara pentru noi si El vrea ca noi sa stim ca moartea Lui Isus nu ne-a reasezat in pozitia pe care o avea Adam la inceput ci pe o pozitie mai inalta.

Atunci cand Tatal L-a inviat pe Isus din morti, noi, care suntem in Cristos, am inviat impreuna cu El si am fost asezati cu El in locurile ceresti, la dreapta Tatalui „Eph 1:21 mai pe sus de orice domnie, de orice stăpînire, de orice putere, de orice dregătorie şi de orice nume, care se poate numi, nu numai în veacul acesta, ci şi în cel viitor." Adam nu a avut niciodata aceasta pozitie. Prin moartea si invierea Lui Isus noi am primit cu mult mai mult.

Biblia ne spune de asemenea cum Dumnezeu a promis sa scoata pe copiii Lui Israel din robie si sa-i duca intr-o tara unde curge lapte si miere (Exod3:17). Diavolul a crezut ca va strica planurile Lui Dumnezeu punand uriasi in tara promisa pentru a-i opri pe israeliti sa o mosteneasca.

Dar Dumnezeu s-a folosit de acest lucru, permitand uriasilor sa-si construiasca cetati, sa-si sape fantani si sa planteze campurile si viile. Apoi a adus pe copiii lui Israel si i-a gonit pe uriasi.

Poporul Lui Dumnezeu a ajuns sa mosteneasca cetati mari si frumoase pe care nu ei le-au construit, case pline de lucruri bune pe care nu ei le-au agonisit, fantani pe care nu le-au sapat si vii si maslini pe care nu ei i-au plantat (Deuteronom6:10-11). Cu toate ca diavolul a incercat sa impiedice planul Lui Dumnezeu cu privire la copiii Sai, ei au ajuns sa primeasca cu mult mai mult.

Prietene, diavolul poate arunca obstacole si circumstante negative in calea ta dar Dumnezeu va schimba aceste manevre diabolice in favoarea ta, pentru o mai mare binecuvantare fiindca El este pentru tine!

 

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1443
  • Export PDF: 2
  • Favorită: 1
Opțiuni