Încurajează-i pe amărâți!
Autor: Max Lucado  |  Album: Cast of Characters Lost & Found  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de GabrielTudor in 15/03/2012
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 5 voturi

    Tot ce a fost scris mai înainte a fost scris pentru învățătura noastră, pentru ca, prin răbdarea și prin mângâierea pe care o dau Scripturile, să avem nădejde. (Romani 15:4)

    Îi încurajezi pe cei aflați în suferință? Nu știi ce să le spui? Atunci, deschide-ți Biblia.

    Pentru cei în doliu: Dumnezeu a spus: „Nicidecum n-am să te las, cu niciun chip nu te voi părăsi”.

    Pentru cei rămași fără serviciu: „Toate lucrurile lucrează împreună spre binele celor ce iubesc pe Dumnezeu”. 

    Ai supraviețuit cancerului? Cineva din secția de oncologie are nevoie să audă asta de la tine.

    Ți-ai înmormântat partenerul de viață și ai găsit puterea de a zâmbi din nou? Atunci, găsește un om recent văduvit și ajută-l să treacă peste durerea pierderii.

    Experiențele tale te fac un reprezentant al lui Dumnezeu. Apostolul Pavel spune în 2 Corinteni 1:3-4 că Dumnezeu este sursa fiecărei îndurări și Cel care ne mângâie și ne împuternicește, în mod minunat, în vremuri de necaz și ispită. De ce face El asta? Pentru ca atunci când alții sunt cuprinși de greutăți, și au nevoie de compasiunea și încurajările noastre, să le putem oferi același ajutor și mângâiere pe care Domnul ni le-a dat nouă!

    Fragment extras din Cast of Characters Lost & Found.

Lucrarea aceasta este o lucrare specială, prin împuternicirea Duhului Sfânt, la cerere, fiecare dintre noi poate primi un duh de îmbărbătare pentru cei aflaţi în diverse situaţii "de criză"- dacă nu locuieşte în noi acest dar, este de prefarat să tăcem, să lăcrimăm, plângând cu ei şi să ne rugăm, ca Dumnezeu să le dea putere, desigur credincioşii Domnului pot primi cu uşurinţă, dar cei ce nu-L cunosc pe Domnul nu pot primi cu inima deschisă îmbărbătarea de la noi - este oricum un îndemn deosebit pentru fiecare dintre noi, să nu privim ca pe un lucru fără importanţă acest verset pus azi înainte! fii binecuvântat, Dumnezeu să privească cu plăcere la lucrarea ce o faci.
Adăugat în 15/03/2012 de floridinmaracineni
Mulțumesc, Flori! Să dea Dumnezeu să fim gata pentru orice lucrare bună și să le sporim pe cele pe care le facem deja, astfel încât lumea să vadă că suntem ai Lui! O zi minunată!
Adăugat în 15/03/2012 de GabrielTudor
"Adevarat va spun ca , oridecateori ati facut aceste lucruri unuia din acesti foarte neinsemnati frati ai mei, Mie mi le-ati facut".Matei 25: 40
Ce importante devin toate acestea, cand le facem pentru Domnul!
Ajuta-ne, Doamne sa nu "obosim in facerea binelui"!
Adăugat în 15/03/2012 de brandusa
Dumnezeu să te binecuvânteze "Vestitorule", imi place cum gândeşti, ce idealuri şi viziuni ai, Domnul să îţi aducă izbândă în tot ceea ce faci spre slava Numelui Său! Mulţumesc pentru aprecierile tale, azi chiar aveam nevoie de puţină îmbărbătare.Har şi pace cu Domnul Isus!
Adăugat în 15/03/2012 de lboltasu
Să fie din plin, soră Lucica! Harul și pacea Domnului nostru nu se termină, ci se înnoiesc în fiecare zi!
Adăugat în 15/03/2012 de GabrielTudor
Statistici
  • Vizualizări: 1199
  • Export PDF: 3
  • Comentarii: 5
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni