El știe de ce avem nevoie
Autor: Max Lucado  |  Album: Everyday Blessings  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de GabrielTudor in 25/02/2012
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 2 voturi

     ...nu știm cum trebuie să ne rugăm. Dar însuși Duhul mijlocește pentru noi... (Romani 8:26)

    Știi, noi chiar nu știm pentru ce să ne rugăm cu adevărat, așa-i?

    Ce-ar fi fost dacă Dumnezeu ți-ar fi răspuns la fiecare rugăciune pe care I-ai adresat-o? Gândește-te numai cu cine ai fi căsătorit(ă) acum. Sau gândește-te la unde ai locui acum. Gândește-te la ce ai fi făcut în prezent. 

    Dumnezeu ne iubește atât de mult încât, uneori, ne dă ce avem nevoie, nu ceea ce îi cerem.

 

    Fragment extras din Everyday blessings.

Da, este un mesaj bun, care ne încurajează să cerem în rugăciune lucruri după voia Domnului, deşi de cele mai multe ori chiar nu ştim cum şi ce să cerem - cere firea desigur, ceea ce doreşte şi ce-i place, dar minunat Dumnezeu avem căci Vine Duhul şi mijloceşte după nevoile noastre, Dumnezeu singurul ştie cu adevărat ceea ce ne este de folos, fii binecuvântat, Domnul să te călăuzească în continuare!
Adăugat în 25/02/2012 de floridinmaracineni
Mulțumesc, Flori! Să dea Domnul ca în tot ce fac, spun și gândesc să nu existe pricină de păcat. Asta îmi doresc cel mai mult: să fiu pe calea cea dreaptă, indiferent de dogme, „modele” și, în general, de toți oamenii care mă înconjoară și care susțin „adevăruri”. Vreau doar să fiu pe drumul spre Hristos, lucru pe care îl spun și la rugăciune. Sper din tot sufletul ca Dumnezeu să spună DA la rugăciunea asta mereu. Binecuvântări și pentru tine!
Adăugat în 25/02/2012 de GabrielTudor
Nu uita nici o clipă: Dumnezeu satură după dorinţă! trebuiesc lăsate deoparte dogmele, tradiţiile, datini, obiceiuri, culte, denominaţiuni etc şi pus în centru, ISUS MÂNTUITORUL nu ai cum să devii pricină de păcat atâta vreme cât atenţia ta este îndreptată spre MIJLOCITORUL sufletelor noastre, nu te teme, nu asculta şoaptele vrăjmaşe, nu descuraja, vei fi puternic atacat, calea ta va fi deseori presărată cu spini, vei vărsa lacrimi grele dar Dumnezeu nu te va lăsa a promis lucrul acesta, ştii bine că EL nu este om! fii binecuvântat!
Adăugat în 25/02/2012 de floridinmaracineni
Adevărat. Dumnezeu în dragostea Lui ne dă ceea ce ştie că este cel mai bun lucru pentru noi. Să cerem ajutorul Duhului de a ne călăuzi în rugăciune şi să venim cu mai multe mulţumiri la adresa Domnului. Fii binecuvântat şi Domnul să-ţi ofere tot ajutorul şi tot sprijinul de care ai nevoie.
Adăugat în 26/02/2012 de 1954adina.9mai
Mulțumesc! La fel și ție, Adina!
Adăugat în 26/02/2012 de GabrielTudor
Statistici
  • Vizualizări: 1580
  • Export PDF: 3
  • Comentarii: 5
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni